Gaby Blaaser deelt hartverscheurend nieuws: 'Wat was jij fantastisch'

Media door Alyssa

Gaby Blaaser deelt vandaag een droevig bericht met haar volgers. De actrice neemt vandaag afscheid van haar moeder, zo deelt ze op Instagram. 'Wat was jij een fantastische vrouw, mama en trotse oma.'

'Ontelbare mooie momenten'

Bij een prachtige zwart-wit foto schrijft Gaby de volgende woorden: 'Mijn mama. Ik heb ontelbare mooie momenten met jou die ik met de wereld zou willen delen en dit was er 1 van'. Op de foto zien we Gaby met haar moeder op een boot genieten van een zomerse dag.

'Meer hadden wij niet nodig om gelukkig te zijn' 

'Met mijn zwangere buik in de boot op de Vinkeveense Plassen aan het genieten van het water en het mooie weer, meer hadden wij niet nodig om gelukkig te zijn', schrijft Gaby emotioneel. Wij wensen Gaby veel sterkte toe bij het verwerken van het verlies van haar moeder.

De tekst gaat verder onder de droevige Instagram-post. 

Meer op Instagram

Eerste kindje 

Vorige zomer verwelkomde Gaby haar eerste kindje, hoewel het een ongeplande zwangerschap was, is de actrice dolgelukkig met haar dochter. Een aantal maanden geleden heeft ze echter met 'de vader van haar dochter' besloten om de relatie te beëindigen en allebei hun 'eigen weg in te slaan'.

Moederschap

"Vandaag deel ik met jullie dat ik vijf maanden geleden de onmetelijke liefde van het moederschap heb mogen ervaren, en het vervult me met trots", deelde ze eind vorig jaar op Instagram, vergezeld van een foto van haarzelf en haar dochtertje Isabella. "We vragen om respect voor onze privacy tijdens deze persoonlijke overgang. Mijn dochters welzijn is mijn prioriteit, en haar toekomst belooft veel", voegde Gaby aan haar bericht toe. Ondanks deze wending is Gaby haar ex-vriend Robin dankbaar voor het moederschap, iets wat altijd haar grote droom is geweest. Het stel was sinds vorige zomer samen en in juni verwelkomden ze hun eerste kindje.

Lees ook: Ex-vriend Gaby Blaaser duikt in romantisch avontuur met déze Bachelor-deelneemster