Ex-vriend Gaby Blaaser duikt in romantisch avontuur met déze Bachelor-deelneemster

Media door Alyssa

Danny Völker maakte vorig jaar zijn opwachting in Big Brother, waar hij de verrassende onthulling deed dat hij een ex-vriendje van Gaby Blaaser is. Hoewel hun relatie niet lang duurde, wist Danny toch het een en ander te vertellen over Gaby. Ai! Maar voor Danny is Gaby nu écht verleden tijd, want hij heeft zijn hart verloren aan iemand anders. En raad eens? Ook zij is geen onbekende.

Een roosje voor Roosje

Op Instagram maakt Danny vandaag bekend dat hij een relatie heeft met Roos Louwers. Klinkt die naam je bekend in de oren? Dat zou goed kunnen! Roos was namelijk een deelneemster in het seizoen van De Bachelor, waarin Tony Junior op zoek ging naar zijn ware liefde - die hij helaas niet vond. Hoewel Roos haar naam perfect past bij het liefdesprogramma, wist zij dus niet het hart van Tony niet te veroveren. Maar, ze heeft wél het hart van Danny voor zich weten te winnen. Op Instagram delen de twee maar al te graag kiekjes met elkaar en geloof ons, de liefde spat er echt vanaf.

Danny de ex-vriend van Gaby Blaaser en zijn nieuwe vriendin Roos

Meer op Instagram

Trotse moeder 

En ook Gaby heeft in de tussentijd niet stilgezeten! Ze is inmiddels de trotse moeder van een prachtige dochter genaamd Isabella, die ze kreeg met haar ex-vriend Robin. Grappig genoeg is Robin ook een collega van Danny…

Relatiebreuk van Gaby

Over de breuk van Gaby en Robin gesproken: Gaab deelde op Instagram een bericht waarin ze de relatiebreuk met Robin aankondigde. Ze schreef destijds: "Vandaag deel ik met jullie dat ik vijf maanden geleden de oneindige liefde van het moederschap heb mogen ervaren en het vervult me met trots. Het is een buitengewoon gevoel dat alleen maar sterker wordt. De vader van mijn dochter en ik hebben echter besloten om aparte wegen in te slaan. We vragen om respect voor onze privacy tijdens deze persoonlijke overgang. Mijn dochter's welzijn is mijn prioriteit, en haar toekomst belooft veel".

Lees ook: Oeh! De Bachelor-Yvette klapt uit de school: 'Er is meer op de boot gebeurd'