Boy deelt intiem geheim met Gaby in De Bachelorette

Media door Laura

De Bachelorette met Gaby Blaaser heeft nog geen moment teleurgesteld. Het begon met heerlijk ongemakkelijke ontmoetingen, gevolgd door romantische dates en er zijn zelfs bromances opgebloeid. De vrijgezelle Gaby en 'haar' mannen leren elkaar steeds beter kennen. Het oppervlakkige is eraf en tijdens de dates duiken ze het diepe in. Zoals tijdens de een-op-eendate van Gaby en Boy.

boy bachelorette

Onthulling

Aan het einde van aflevering vier krijgen we al een klein voorproefje van de date. Als Gaby aan Boy vraagt of hij kinderen wilt, zie je hem slikken. "Daar wou ik het nog niet over hebben", zegt hij resoluut. In een nieuwe sneak peek voor aflevering vijf zien we waarom Boy zo zenuwachtig werd van deze vraag. Door knip- en plakwerk heeft RTL voor de nodige spanning gezorgd, want Boy vervolgt zijn zin met "op deze date. Maar... ik ben papa."

De Griekse vrijgezel wilde het nieuws over zijn vaderschap tot later bewaren, maar hij vertelt Gaby toch wat details over dit deel van zijn leven. "Ik heb een prachtige dochter en ze is mega. Ze heet Penelope."

Check het fragment hier. Woensdag verschijnt aflevering 5 van De Bachelorette op Videoland.

Lees ook: De nostalgie! Big Brother komt binnenkort weer teru