Oeh! De Bachelor-Yvette klapt uit de school: 'Er is meer op de boot gebeurd'

Media door Alyssa

Het nieuwe seizoen van De Bachelor houdt ons in zijn greep met niet één, maar twee droommannen die op zoek zijn naar de ware liefde. Deze dubbele dosis aan romantiek betekent ook een overvloed aan kansen voor de 26 deelnemende dames om hun perfecte match te vinden. Een van die meiden is de 29-jarige Yvette, die ons via haar Instagram Stories een juicy verhaal over de boottocht vertelt.

Lees ook: Aha! Hier kennen we Eline uit De Bachelor nog meer van

Eerste teleurstelling in De Bachelor 

In de meest recente aflevering kregen enkele meiden de kans om mee te gaan op een spannende now or never-boottocht. Wat voor hen begon als een gezellige groepsdate, was bij thuiskomst een grote teleurstelling. Het bleek namelijk dat de dames die op de boot waren geweest, meteen door moesten naar de rozenceremonie. Au.

Geen spark 

Yvette was een van de meiden die door Rien werd gekozen om mee te gaan tijdens de boottocht. Want, Rien wilde er tijdens de date achter komen of hij iets voelde bij de brunette. Tijdens het varen zagen we de twee genieten van de trip en elkaars gezelschap, maar verder leek er tussen hen niet veel bijzonders te gebeuren.

'Het staat niet op beeld'

Toch beweert Yvette nu dat het er op de boot veel spannender aan toe ging dan dat wij thuis hebben kunnen zien. Oeh! Op haar sociale media deelde ze namelijk een mysterieuze post: "Er is zoveel meer gebeurd op die boot dan wat mensen weten, want het staat niet op beeld." Deze opmerking doet de kijkers thuis natuurlijk speculeren over wat er werkelijk op de boot heeft plaatsgevonden. Zou er zijn gezoend? En wie hebben er dan gezoend? We need to know!

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Yvette uit De Bachelor vertelt over de boottocht

Geen roos wel juice

Ondanks het avontuur op de boot heeft Yvette geen roos mogen ontvangen van De Bachelors. Want, Rien en Paul hadden hun peilen op andere meiden gericht tijdens de rozenceremonie. Yvette haar zoektocht naar liefde op deze unieke locatie in Zanzibar is dus tot een einde gekomen. Hoe dan ook zullen er vast nog meer spannende dingen gebeuren tijdens het Bachelor-avontuur. Note voor de cameramannen: het zou fijn zijn als de volgende keer alles lekker wordt gefilmd én natuurlijk uitgezonden. Deze mysterieuze gebeurtenis was natuurlijk veelte juicy om te missen.

Lees ook: Huh? Liegt Paul uit De Bachelor over zijn beroep en is hij helemaal geen advocaat?

Lees ook: Bachelor Paul reageert op geruchten: is hij nou advocaat of niet?