FOTO: Harry en Meghan delen kerstkaart met eerste foto dochter Lilibet

Celebs door Elsemieke

Traditiegetrouw delen alle Britse royals elk jaar hun kerstkaart met de wereld, dus ook Harry en Meghan konden niet achterblijven. Hun hele gezin is te zien op de kerstkaart van 2021, met in het bijzonder natuurlijk voor de eerste keer dochtertje Lilibet.

Lillibeth

Morgen is het zo ver: kerst 2021. De Britse royals maken zich alvast klaar voor een fijn familie samenzijn. Zo ook Harry, Meghan en hun gezin. Het is de eerste keer dat we het meisje Lilibet te zien krijgen: de nieuwste telg van de familie. Op de kerstkaart houdt Meghan haar dochtertje trots omhoog. Ook Archie is duidelijk heel veel gegroeid. De schattige roodharige zit op de schoot van zijn vader en heeft het duidelijk naar zijn zin. "Dit jaar, 2021, verwelkomen wij onze dochter Lilibet op deze wereld. Archie maakte ons mama en papa, Lilibet maakte ons een gezin", zo staat er op de kaart geschreven.

 

Harry en Megan bij Ellen DeGeneres 

Vorige maand schoof Megan Markle nog aan bij Ellen De Generes op de bank. Een optreden waar we allemaal al heel lang naar uitkeken, maar helaas viel dit niet bij iedereen in goede aarde. De reacties zijn niet mals op sociale media over het optreden van de hertogin van Sussex. Sommigen vonden het 'een enorme PR show om zieltjes te winnen'. Andere zeggen: "dus Megan heeft jou letterlijk gevraagd om langs te komen, Ellen?" of "No class" en "Poor Megan". Anderen zijn weer wel enthousiast en zeggen dat ze flink hebben moeten lachen om de hertogin.

Foto: GettyImages 

Lees ook: Reacties optreden Megan Markle bij Ellen DeGeneres: "enorme PR show om zieltjes te winnen"