FOTO': André Hazes heeft alwéér een nieuw liefje (en dit is haar)

Celebs door Elsemieke

Rondom zanger André Hazes en Sarah van Soelen is het de laatste tijd verdacht stil. Hoewel Sarah nog stug volhoud dat de relatie op pauze staat, heeft Andre alle sporen van Sarah gewist op zijn Instagram. De relatie zou dan nu echt voorbij zijn volgens velle roddels. Sterker nog: Andre heeft alweer een nieuw liefje. 

André Hazes nieuwe liefde

Hoewel Sarah stug volhoudt dat de relatie met André op pauze staat wegens zijn burn-out, wordt Andre ondertussen wel met nieuwe vrouwen gespot. Dit in het kielzog van zijn moeder Rachel, waarbij hij nu tijdelijk woont om te herstellen van alles wat er gebeurt in zijn leven. Instagram-account reality.fbi spotte de zanger terwijl hij kerstinkopen aan het doen was. Mama Rachel was hierbij, maar dat niet alleen: er was nóg een dame in het gezelschap van de zanger. Zie de foto hieronder: 

In de kleding van Dré

Volgens het account is ene Joëlle Elizabeth Anna al maandenlang het vriendinnetje van André. De twee zouden al maandenlang bevriend zijn en nu dus 'dikke verkering' hebben. Op een foto op haar Instagram is ook goed te zien dat het meisje drie dagen geleden nog een hoodie aanhad van Andre's eigen kledinglijn: AH6. Haar vader is overigens verantwoordelijk voor de techniek achter de Holland Zingt Hazes shows, dus het zou heel goed kunnen dat de twee elkaar zo ontmoet hebben!

 

Foto's: Instagram @reality.fbi 

Lees ook: Deze bekende actrice speelde het meisje in The Grinch en zó ziet ze er nu uit