Reacties optreden Megan Markle bij Ellen DeGeneres: "enorme PR show om zieltjes te winnen"

Media door Elsemieke

Gisteravond schoof Megan Markle aan bij Ellen De Generes op de bank. Een optreden waar we allemaal al heel lang naar uitkeken, maar helaas viel dit niet bij iedereen in goede aarde. De reacties zijn niet mals op sociale media over het optreden van de hertogin van Sussex. 

Lees ook: Babynieuws! Meghan Markle en Prins Harry verwelkomen een dochtertje

Reacties optreden Megan Markle bij Ellen DeGeneres zijn pittig

Gisteren schoof Meghan Markle (40) bij Ellen DeGeneres (63) aan om te praten over haar gezinsleven, de maatschappelijke doelen waar ze zich voor inzet en haar kinderboek. Het Amerikaanse publiek reageert gemengd op het optreden op sociale media, maar vooral negatief. Sommigen vinden het 'een enorme PR show om zieltjes te winnen'. Andere zeggen: "dus Megan heeft jou letterlijk gevraagd om langs te komen, Ellen?" of "No class" en "Poor Megan". Anderen zijn weer wel enthousiast en zeggen dat ze flink hebben moeten lachen om de hertogin.

Kinderboek

Meghan Markle kwam onder andere praten over haar kinderboek The Bench en haar strijd voor betaald ouderschapsverlof in de Verenigde Staten, iets wat daar niet geregeld is zoals in Nederland het geval is. Ook deelde ze wat persoonlijke anekdotes over zichzelf, Harry en hun kinderen Archie en Lilibet. Meghan laat een foto zien van Archie waarop te zien is dat hij net zulk rood haar als zijn vader Harry heeft. De foto was wel afgeschermd voor het publiek. Archie is echt een lieverdje, een heel lief zieltje", zegt Ellen over de zoon van Megan en Harry.

Reacties Megan Markle bij Ellen De Generes

De meningen onder de kijkers zijn niet zo positief, op een aantal na. "Wat is er gebeurd met de vrouw die zo graag privacy wilde en de media beschuldigt van hetzes tegen haar? Die vrouw zoekt nu zelf constant de media op. Het is echt gênant om een lid van het Britse koningshuis mee te zien doen aan verborgen cameraspelletjes. Je wil wel je titel behouden, en gebruikt die ook constant, maar ondertussen gedraag je je als wannabe Hollywoodster die haar status slechts aan haar huwelijk te danken heeft. Dit is een regelrechte belediging voor alles waar koningin Elizabeth zo hard voor heeft gewerkt."

Vooraf was er het nodige te doen over het interview. Veel mensen vroegen zich af of het optreden van Meghan weer de nodige stof zou doen opwaaien bij het Britse koningshuis.

Lees ook: De meest shocking uitspraken uit het Oprah-interview met Meghan Markle en Prins Harry