Robinson-kijkers sceptisch over grote visvangst: ‘Die visser heeft gewoon vis in hun netje gegooid’

Media door Jennifer

Na heel wat dagen van weinig voedsel en vis, hebben ze in aflevering 24 van Expeditie Robinson eindelijk een grote visvangst! De deelnemers blijken snelle leerlingen, want net daarvoor kregen ze een lesje vissen van een pro. Toevallig. Verder zien de kijkers Rob steeds meer aftakelen. Iedereen maakt zich zorgen: hoe lang houdt deze bikkel het nog vol? We nemen je mee door de aflevering.

expeditie robinson aflevering 24 barracuda vis

Lees ook: Expeditie-kijkers boos op Wietze: 'Wat een naaistreek'

Rob Geus vermagerd

Van alle deelnemers in Expeditie Robinson heeft Rob Geus het overduidelijk het zwaarst. In aflevering 24 zien de kijkers hem helemaal aftakelen. Zowel zijn mede-deelnemers als de kijkers maken zich zorgen. Zelf wil hij kosten wat het kost niet opgeven: “Ik geef nooit op. Als ik tussen zes planken weg ga, dan pas geef ik op.” Maar lieve Rob, hoe lang houd jij het fysiek nog vol? Robbert is echt een beetje bang, dat Rob op een dag niet meer wakker wordt.

Gigantische vis

Wat Rob en zijn mede-deelnemers nodig hebben is eten. Heel veel eten. Alleen lukt het de deelnemers van Expeditie Robinson dit seizoen niet om goede vis te vangen. In aflevering 24 hadden ze eindelijk een visje, maar helaas was deze al half opgegeten. Tijd voor wat hulp dachten de makers van Robinson. De hulp kwam er in de vorm van een professionele visser en het hielp meteen. Alsof de visser met een toverstokje zwaaide, vingen ze daarna een gigantische barracuda vis.

Al geloven veel kijkers van Expeditie Robinson niet helemaal dat dit een echte, verse vis was. Het is wel héél toevallig.

Annemiek de zeemeermin

Anyway, ze hadden weer even een goede maaltijd! Dat had vooral Rob wel nodig na weer een zware immuniteitsproef. Annemiek bleek de ware zeemeermin en liep bijna door naar Nederland.

Veel mensen zijn onder de indruk van 'zeewezen' Annemiek, maar Annemiek heeft ook veel haters die hier niet vrolijk van worden:

Afvaller aflevering 24

Tja, sorry haters, maar Annemiek hoeft zich in aflevering 24 nog even geen zorgen te maken over de eilandraad. Zij vertrekt naar Winnaarseiland, waar ze weer oog in oog komt met aartsrivaal Sandra. Spannend! Ondertussen zijn de andere deelnemers erover uit: Rob moet naar huis. Expeditie Robinson duurt voor hem nu echt te lang.

Maar Rob kreeg ook genoeg kritiek van de Expeditie Robinson-kijkers. Respect voor hem dat hij niet opgaf, maar een echte Robinson was hij niet. Ach, we konden wel lachen om hem (en John). Bedankt Rob! Nu snel op jacht naar de pizza shoarma, waar jij en JayJay al dagen over praten.

Lees ook: Het einde is in zicht! Op deze datum is de finale van Expeditie Robinson 2021