Noteer hem in je agenda: de finale van Expeditie Robinson 2021

Media door Jennifer

De kijkers van Expeditie Robinson vragen zich al maanden af, wanneer het huidige seizoen nou eindigt. Kunnen we straks direct overstappen van Robinson naar Wie Is De Mol? Of duurt seizoen 21 nog helemaal tot Pasen? Geen zorgen, zolang hoef je niet te wachten op de ontknoping. Wij zochten voor je uit wanneer het seizoen is afgelopen. En nee: het duurt niet net zo lang als de musical Soldaat van Oranje.

Lees ook: Expeditie Robinson quiz: Hoe goed ken jij het survivalprogramma?

Expeditie Robinson seizoen 21

Het huidige seizoen van Expeditie Robinson heeft veel leuke, nieuwe extra’s zoals bijvoorbeeld de oud-deelnemers, maar dit levert ook extra afleveringen én tijd op. Al maanden wordt gepraat over het langdradige seizoen van Robinson. Denken we eindelijk bij de samensmelting te zijn, blijkt dit gevoelsmatig pas het begin. Kijkers dachten oprecht dat het seizoen nog tot volgend jaar Pasen duurt. Of zelfs Pasen 2023. Wie zal het zeggen?

Op onderstaande screenshot van de Ziggo-app staat zelfs dat de expeditie 30-50 dagen duurt. Huh? Zou het?

Datum finale van Expeditie Robinson 2021

Nee, geen zorgen! We hoeven niet nog maanden te wachten op de finale van Expeditie Robinson. We namen contact op met de makers van Expeditie Robinson en zij gaven ons het verlossende antwoord: de laatste aflevering wordt op zondag 19 december uitgezonden. Gelukkig! Dat is nog vlak voor de mooiste tijd van het jaar. De vele kijkers kunnen dus met een gerust hart aan het kerstdiner.

Update: Finalisten Expeditie Robinson 2021

Inmiddels zijn ook de eerste twee finalisten van Expeditie Robinson 2021 bekend! In aflevering 31 vond de eerste halve finale plaats. Tegen alle verwachtingen in werd Britte de eerste finalist! Na Britte volgde nog een tweede finalist. Ook deze kwam uit onverwachte hoek. Niemand minder dan Robbert won ein-de-lijk een proef en daarmee direct de tweede finaleplek in Expeditie Robinson! In aflevering 32 vindt de tweede halve finale plaats. Hierin strijden Yuki, Anouk, JayJay en Do om de laatste twee finaleplekken in Expeditie Robinson seizoen 21. Wie strijdt met Britte en Robbert mee om de winst en dat enorme geldbedrag?

Lees ook: Expeditie-proef zorgt voor paniek bij kijkers: ‘Wat een sadistische proef!’