Expeditie Robinson-kijkers vinden halve finale saai en traag: "Expeditie Sesamstraat"

Media door Jennifer

De halve finale van Expeditie Robinson voorspelt spanning en sensatie, zou je denken. Nou, dat viel toch wel tegen volgens de kijkers. De eerste twee finalisten van Expeditie Robinson 2021 zijn bekend, maar of de kijkers hier blij mee zijn? Het lijkt alsof de échte halve finale nog moet beginnen. We nemen je mee door de aflevering.

expeditie robinson 2021 halve finale

Lees ook: Expeditie Robinson 2021: de laatste ontwikkelingen

Halve finale Expeditie Robinson

In aflevering 31 begon na 32 dagen ein-de-lijk de halve finale van Expeditie Robinson. Ja, het begon, want dit was pas deel één. Het deel wat draait om de mentale skills van de deelnemers. Hoe goed kunnen ze puzzelen en blokkentorens bouwen? Is dit Expeditie Robinson Kids-editie?! Nee... veel kijkers klaagden dat de halve finale niet spannend genoeg was. De race van Max Verstappen had meer sensatie.

Robbert

Het was een minder spannende halve finale, maar wel eentje met een heel verrassende uitslag. Expeditie Robinson stelt uiteindelijk nooit helemaal teleur. De makers zorgen namelijk wel voor plot twists. Wie dacht ooit dat Robbert een van de finalisten zou zijn van Expeditie Robinson 2021?! Hij snapt goed wanneer hij moet pieken.

Finalisten Expeditie Robinson

De twitterende kijkers waren een stuk minder uitgelaten toen Britte de eerste finalist bleek te zijn. Eerder werd de actrice al overladen met haatreacties en bedreigingen en ook tijdens aflevering 31 ging Twitter weer los. Het is alsof het zo moest zijn. Britte - die 32 werd tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson - wordt op dag 32 de eerste finalist van Expeditie Robinson 2021. Iets waar de kijkers helemaal niet blij mee zijn.

Britte

Alsof Britte al niet genoeg haat over zich heen krijgt, verschijnt er vervolgens ook een slang in beeld op het moment dat zij spreekt. Laten de makers van Expeditie Robinson hier zijn of haar mening doorschemeren? De Britte-haters vinden het in ieder geval heerlijk.

Vier finalisten in Expeditie Robinson 2021

Anyway, of de kijkers er nou blij mee zijn of niet, ze kunnen niets veranderen. Britte en Robbert zijn de eerste finalisten van Expeditie Robinson. Wie volgen hen? Wordt het maatje en mastermind Yuki? Of toch één of meerdere van de 2.0'ers: Anouk, JayJay of Do? Onze voorspelling over de finaleplekken van Expeditie Robinson 2021 is helaas niet uitgekomen. Al komt er wel één finalist bij, wie weet is dat toch sterke speler JayJay? 

Als het aan kijkers op Twitter ligt, is in ieder geval de positieve JayJay een van deze finalisten:

In de preview van aflevering 32 zien we iemand op een bootje, die vaart richting Winnaarseiland. Uit deze screenshot zie je misschien, wie de volgende finalist is. Wij denken het kale koppie van JayJay te herkennen... Anouk en haar weelderige bos krullen is het in ieder geval niet! Zie jij het? Je moet wel héél goede ogen hebben:

expeditie robinson 2021 derde finalist

Lees ook: Robinson-kijkers keihard over Yuki en Britte: "De manier waarop ze spelen is zó vals"