Lifestyle / Media
Media

Robinson-kijkers keihard over Yuki en Britte: "De manier waarop ze spelen is zó vals"

Dit seizoen van Expeditie Robinson duurt langer dan normaal, maar wordt wel flink spannend gehouden. Vooral dankzij topactrice Britte en haar partner in crime - en meesterbrein - Yuki. Ook aflevering 30 is weer eentje voor in de boeken. Het is maar een spel, maar volgens de Robinson-kijkers echt geen leuk spel meer. We nemen je mee door de aflevering.

expeditie robinson aflevering 30 sandra yuki britte

Lees ook: Yuki over Expeditie Robinson: 'Ik heb me niet voorbereid'

Gekkeneiland

Ja, het is alweer aflevering 30 van Expeditie Robinson! Een aflevering waarin dé quote van het seizoen voorbijkwam. Al past het vooral bij het eiland met Yuki en Britte. Ja, Robbert, je werd inderdaad wakker op gekkeneiland.

Verstopte immuniteitsring

In aflevering 29 begon de laatste immuniteitsproef van Kamp Groen met JayJay, Sandra en Robbert. Toen al leek het erop dat JayJay ging winnen. En ja, hoewel het nog spannend werd in aflevering 30, won JayJay inderdaad de immuniteitsketting en een plekje in de halve finale. Robbert en Sandra vertrokken dus naar Britte en Yuki, die al zo'n vermoeden hadden. Ze waren dan ook goed voorbereid door onder andere Yuki's immuniteitsring te verstoppen. Slim, maar hoe eerlijk is het eigenlijk?

Sommige kijkers hadden het leuk gevonden, als de immuniteitsring ineens was verdwenen. Op geheimzinnige wijze of bijvoorbeeld per ongeluk in het vuur, oeps!

Britte en Yuki

Nou, nee. De immuniteitsring bleef lekker verstopt, terwijl op gekkeneiland het spel keihard werd gespeeld. Ja, het spel inderdaad, want Expeditie Robinson is natuurlijk een spelprogramma. Al wordt er desondanks toch heel heftig en persoonlijk gereageerd door kijkers. Het plan van Britte (en ook wel van Yuki) slaagt en ze spelen inderdaad Sandra weg.

Briljant spel

Natuurlijk, Expeditie Robinson wordt door Britte en Yuki een spel met een nare bijsmaak. Al durven sommige kijkers tóch toe te geven, dat het wel een briljant spel is. Vooral Yuki probeert het nog eerlijk te spelen, die Sandra wilt overhalen op Britte te stemmen. Misschien wel op een ietwat laat moment, maar toch. Hij deed een vriendelijke poging.

Al met al kunnen we Expeditie Robinson 2021 eigenlijk maar op één manier samenvatten:

Lees ook: Deze deelnemers staan volgens ons in de finale van Expeditie Robinson 2021!