Afgevallen Robinson-deelnemer Loek schrikt van gewichtsverlies na expeditie

Media door Jennifer

Wanneer je meedoet aan Expeditie Robinson, kun je niet alleen afvallen tijdens de eilandraad. Je valt ook letterlijk af. Loek Peters schrikt even, zodra hij na zijn expeditie op de weegschaal staat. Hij hoopte van tevoren op zo'n tien kilootjes minder en is blij verrast met het eindresultaat.

expeditie robinson loek peters afgevallen

Lees ook: Expeditie-proef zorgt voor paniek bij kijkers: ‘Wat een sadistische proef!’

Loeks nieuwe gewicht

In een video van RTL zien we hoe Loek na zijn expeditie wordt geconfronteerd met zijn huidige gewicht. Voordat hij meedeed aan Expeditie Robinson woog hij 106 kilo en zijn ideale gewicht is ergens 'in de hoge 80'. Na een deelname van 22 dagen ziet hij op de weegschaal, dat hij inmiddels bijna 94 kilo weegt. Geen tien, maar twaalf kilo lichter! Loek reageert positief: "Als je veel hebt kan je een hoop kwijtraken, zullen we maar zeggen. Dus eh, dat is goed gegaan. Tjezus." Dat is het zeker!

Loek in Expeditie Robinson

Loek werd in aflevering 21 uit de Expeditie Robinson weggestemd door een complotje van Yuki, René, Britte. De drie bondgenoten wisten Anouk weg te kapen uit het andere deel van Kamp Blauw. Ze hebben zo goed op haar ingepraat, dat zij tijdens de eilandraad toch op mede-oud-deelnemer en vriend Loek stemden. Gelukkig voor haar nam Loek het heel sportief op. Hij had immers eerder ook 'in eigen vlees gesneden', toen hij stemde op Saar. Ach, het is uiteindelijk maar een spel, toch? Op de Instagram van Expeditie Robinson grapt Yuki nog: "@1loekpeters we hebben je eigenlijk weggestemd omdat je wel erg dun werd... 😉❤️" Ja ja...

Lees ook: Expeditie Robinson 2021: de laatste ontwikkelingen