Robinson-kijkers erg kritisch op gedrag Annemiek: 'Zouden haar koeien zure melk geven?'

Media door Jennifer

Expeditie Robinson is inmiddels echt afzien! De deelnemers zijn over de helft, maar nog lang niet bij de finale. Vooral Rob blijkt een echte strijder, die telkens weer een aflevering verder komt. Het levert hem in ieder geval een beetje medeleven op. Annemiek daarentegen krijgt een hoop kritiek van de kijkers. Een streek met de afvaller uit aflevering 22 helpt niet erg mee. We nemen je weer mee.

expeditie robinson aflevering 22 annemiek sterrin sylvana

Lees ook: Expeditie-proef zorgt voor paniek bij kijkers: ‘Wat een sadistische proef!’

Magere Rob

Dat je tijdens een deelname aan Expeditie Robinson flink afvalt is algemeen bekend. Maar in aflevering 22 zien we een wel erg vermagerde Rob. De kijkers worden hier bang van, hoelang houdt hij het nog vol?

Rob blijft dan wel zeggen dat hij de oudste is en weinig energie heeft. Hij flikt het tot nu toe wel om steeds weer een aflevering verder te komen. Misschien haalt hij de finale nog ondanks zijn lage energieniveau!

Annemiek vs Sylvana

Tijdens de immuniteitsproef lukt het Rob helaas niet om zich staande te houden tegen de jonkies. Hij valt wederom als eerste af. Annemiek wint bijna voor het eerst immuniteit, maar redt het net niet tegenover Sandra. Het is wel een voordeel voor de Expeditie Robinson-kijkers, die nu heerlijke tv voorgeschoteld krijgen. Niet alleen ontstaat er dankzij Annemiek hitsige praat, die volgens Sterrin "altijd zin" heeft (in seks). Na de sekspraat is het tijd voor gekonkel. Het loopt namelijk niet lekker tussen Sylvana, Annemiek en Sterrin. Al is het vooral Annemiek die nogal botst met Sylvana. Sommige kijkers snappen Annemiek, maar veel kijkers vinden haar arrogant en een zure bom. Ook Sterrin blijkt niet zó lief als iedereen eerder dacht.

Geen JayJay en Sterrin in de natuur?

Waar zijn de onbezorgde tijden gebleven in Expeditie Robinson, waarbij JayJay en Sterrin in lekker in de natuur dwalen? Sommige kijkers missen hun avontuurtjes op het eiland.

Afvaller aflevering 22

Het is geen mysterie voor de kijkers, welke Expeditie Robinson-deelnemers deze keer tegenover elkaar staan tijdens de eilandraad. In ieder geval zit Sandra veilig met haar immuniteitsketting. Ze twijfelt of ze Sylvana nog moet helpen met haar extra stem. Dit doet ze niet, maar het had waarschijnlijk ook niet geholpen. Het werd Annemiek tegen Sylvana, waarbij Sylvana weinig kans maakte. Het plannetje van Annemiek is geslaagd, al wint ze hier geen Nobelprijs mee. Mede dankzij Sterrin én Rob kreeg ze haar aartsrivaal Sylvana eruit.

Lees ook: Britte Lagcher uit Expeditie Robinson: 'Ik doe mijn best om positief te zijn'