Lifestyle / Media
Media

Dit zijn de leukste kerstfilms van 2021 op Videoland

Het is weer mega koud buiten en dat betekent natuurlijk dat het weer tijd is voor heerlijke (cheesy) kerstfilms op de bank. Een dekentje, een kop thee of warme choco erbij en you're ready to watch. Alle kerstfilms die op Netflix staan al bekeken en zin in een nieuwe partij films waarbij je heerlijk kunt wegzwijmelen? Wij hebben een lijst met de leukste kerstfilms van 2021, die allemaal op Videoland staan, voor je gemaakt. 

Lees ook: Netflix top 10 korte series van dit moment

Dit zijn de leukste kerstfilms van 2021 op Videoland

1. Christmas Made to Order

Het is bijna Kerstmis en architect Steven vraagt zijn familie met de kerstdagen bij hem te komen. Hij wil zijn huis in de kerstsferen brengen en nodigt kerst-decorateur Gretchen uit dit te doen. In tegenstelling tot Steven is zij een echt een expert op dit gebied. De vraag is of Gretchens werk Steven en zijn familie dichterbij elkaar brengen...

2. Forever Christmas

Will viert iedere dag kerst in zijn uitbundig gedecoreerde huis. Televisieproducer Sophia, die zelf niet van kerst houdt, ziet hier wel een verhaal in. Ze mag de bijzondere man filmen en verheugt zich nu al op de kijkcijfers. Will blijkt een aantrekkelijke man en ze voelen zich tot elkaar aangetrokken. Maar hoe moet Sophia hem nu in beeld brengen? Kiest ze voor de liefde of de kijkcijfers?

3. The Christmas Cottage

Interieurontwerpster Lacey is gestopt met zoeken naar de ware liefde. Maar als ze voor haar vriendin Ava een huisje inricht voor haar huwelijksnacht, komt ze daar met Ava's broer vast te zitten door hevige sneeuwval...

4. Hearts of Christmas

Een geliefde supervisor van de neonatale intensive care moet vroegtijdig met pensioen. Haar jonge collega Jenny wil het jaarlijkse kerstfeest omtoveren tot een spectaculair afscheidsfeest. Helaas wordt ze tegengewerkt door de nieuwe financieel directeur van het ziekenhuis, die moet bezuinigen.

5. A Christmas Hero

De stoere brandweervrouw Jenny is gelukkig met haar vriend, Tom. Helaas maakt zijn ex-vrouw het hen erg moeilijk. Ze wil Tom terug en dreigt met allerlei voogdij-zaken. Het wordt Jenny allemaal te veel, want waarom wil Mary Tom zo graag terug? En voor wie gaat Tom uiteindelijk kiezen?

6. Write Before Christmas

Jessica wordt vlak voor kerst gedumpt door haar vriend. Ze besluit vijf mensen die haar leven hebben veranderd een kerstkaartje te sturen. Een van hen is haar oude muziekleraar. Zijn zoon, Luke, leest de kaart voor en wordt op pad gestuurd om Jessica een mooi kerstcadeau te geven. Als Jessica en Luke elkaar ontmoeten, voelen ze zich (natuurlijk) meteen tot elkaar aangetrokken.

7. Merry & Bright

Kate heeft onlangs de zuurstokkenwinkel van haar oma geërfd. Ze huurt Gabe in om het bedrijf toekomstbestendig te maken. Gabe houdt niet van kerst en Kate houdt niet van verandering. Tijdens hun samenwerking leren ze elkaar goed kennen en geven ze elkaar beiden life lessons - en al snel springt de vonk over.

8. The Secret Ingredient

Kelly heeft haar eigen banketbakkerij en wordt tot haar grote verbazing uitgenodigd om mee te doen aan een bakwedstrijd op Valentijnsdag in New York. Haar verbazing wordt nog groter als ze ontdekt dat haar ex-verloofde ook meedoet.

9. The Christmas House

Het was een moeilijk jaar voor Phylis en Bill en ze kijken uit naar een gezellige kerst met hun zonen, Brandon en Mike. Brandon wacht met zijn man op bericht over een adoptie en Mikes werk als acteur is onzeker. Nu is het maar de vraag of al hun kerstwensen uitkomen.

10. Good Morning Christmas

Melissa en Brian presenteren de ochtendshow Bright & Merry. Voor de camera vormen ze een perfect duo, maar achter de schermen kunnen ze elkaar niet uitstaan. En hun band wordt niet echt closer wanneer Brian stiekem besluit ontslag te nemen.

11. A Wedding For Christmas

Haley weet het dorpje waar ze opgroeide te ontvluchten en bouwt een nieuw leven op in Los Angeles waar ze als huwelijksplanner aan de slag gaat. Wanneer haar zus haar inschakelt om haar huwelijk te plannen, keert Haley terug naar haar geboorteplek. Hier loopt ze een oude vlam tegen het lijf, en samen proberen ze de bruiloft van haar zus op tijd af te krijgen.

Lees ook: Déze serie over zodiac signs staat nu op Netflix en wil je gezien hebben