Pascal van B&B Vol Liefde heeft een relatie met The Voice-kandidaat

Media door Jennifer

Pascal Stapel werd bekend bij het grote publiek dankzij de kijkcijferhit B&B Vol Liefde. In dit tv-programma probeerde hij het hart van Debbie te veroveren. Helaas lukte hem dit niet. Zij datet tegenwoordig met iemand anders, maar ook Pascal heeft een andere leuke dame gevonden op wie hij stapelverliefd is. En zij is ook geen bekende.

pascal stapel b&b vol liefde

Lees ook: Nieuwe vriendin van Jacob haalt uit naar vier vrouwen uit B&B Vol Liefde

Pascal Stapel vriendin

In B&B Vol Liefde woonde Pascal wekenlang in de Italiaanse bed & breakfast van Debbie, die op zoek was naar de liefde. Hoewel Pascal gevoelens voor haar kreeg, was dit niet wederzijds. Gelukkig heeft Pascal inmiddels weer een nieuwe liefde gevonden. Op zijn Instagram postte hij een eerste foto van hem en zijn vriendin Milou Hesselink. Om het helemaal officieel te maken, postte Milou een foto van haar geliefde op haar Instagram story. Ze schreef erbij: "Mijn liefde is vandaag jarig 29 geworden. I love you." Cute!

Milou Hesselink

Milou blijkt zelf ook geen onbekende. Ze deed in het verleden namelijk mee aan The Voice of Holland. In seizoen acht mocht zij auditie doen en kreeg ze zelfs drie stoelen omgedraaid. Onder andere Anouk, de zangeres wie van Milou het liedje coverde, draaide zich om. Toch koos Milou uiteindelijk voor Waylon. Helaas kwam ze tijdens haar TVOH-avontuur niet verder dan de Battles. Geen trofee en platencontract voor haar, maar wel breakfast in bed met Pascal!

Lees ook: Chateau Meiland stopt! Maar Meilandjes komen terug met bekend programma