Lifestyle / Media
Media

Eerste beelden van 'nieuwe' Diana in The Crown

Na de geweldige performance van Emma Corrin in The Crown als Diana in haar jongere jaren, neemt Elizabeth Debicki het stokje over in het nieuwe, vijfde seizoen van de Netflix-serie. Dominic West vervangt Josh O'Connor als de nieuwe Charles. Nieuwsgierig hoe dat nieuwe koninklijke paar eruitziet? Scrol snel verder.

prinses diana

Lees ook: Zit je klaar? Deze series en films verschijnen eind augustus op Netflix

The Crown seizoen 5

The Crown gaat over het wel en wee van de Britse royals, vanaf het moment dat Queen Elizabeth als jonge vrouw de troon betrad. Inmiddels zijn we bij seizoen vijf aangekomen waarin de relatie tussen prinses Diana en prins Charles flink op spanning staat vanwege de romance tussen hem en Camilla.

Castwissel

De rollen van het prinselijk paar zijn overgenomen van Emma Corrin en Josh O’Connor, die Diana en Charles in seizoen vier vertolkten. In seizoen vijf zijn ze alweer een aantal jaar ouder en moesten de acteurs het stokje weer doorgeven. Ook de andere hoofdrolspelers worden vervangen. Imelda Staunton (bekend als professor Umbridge uit Harry Potter) neemt de rol van koningin Elizabeth over van Olivia Colman. Jonathan Pryce is de nieuwe prins Philip, en vervangt daarmee Tobias Menzies.

Check de eerste beelden van Diana en Charles hieronder

Eind juli deelde Netflix al een kiekje van de nieuwe Queen. 

Lees ook: De Gossip Girl cast: zo zien ze er nu uit