Lifestyle / Media
Media

Chateau Meiland stopt! Maar Meilandjes komen terug met bekend programma

Na ruim twee jaar Chateau Meiland verdwijnt het programma van de buis. Maar maak je geen zorgen, de Meilandjes keren snel weer terug op de buis. Zij zullen een oud, bekend programma nieuw leven inblazen.

chateau meiland

Lees ook: Relatie van Koen en Deborah na Temptation Island toch gesneuveld

Effe geen cent te makken

De Meilandjes zijn niet vies van glitter en glamour, maar daar komt binnenkort verandering in. De Noordwijkers gaan namelijk het programma Effe Geen Cent Te Makken maken. Ze nemen het stokje over van de familie Roelvink, de Frogers en Geer en Goor. Dat meldt Evert Santegoeds in Shownieuws. “Ik begrijp dat er voor volgend jaar iets heel anders aan zit te komen. Weet je nog de Frogertjes met Effe Geen Cent Te Makken? Dat hebben de Roelvinkjes ook gedaan en ik heb begrepen dat de Meilandjes dat nu gaan doen volgend jaar."

Minimumloon

Tijdens het programma zullen ze vertrekken uit hun Noordwijkse villa's en in een minimawijk in Amsterdam intrekken. Daarnaast moeten ze rondkomen van een minimumloon. Dat wordt dus wijn uit doos. Evert: "Dus even een ander format en even iets anders tussendoor. En wéér een ander huis. Maar dat gaat hen heel makkelijk af. Ik denk dat het een leuk format kan worden."

Leuk, maar het zal ook een flinke uitdaging worden voor de familie. Vermoedelijk vooral voor Maxime. Zij kwam vorig maand in de opspraak, omdat ze haar net gekochte twee-onder-een-kapwoning te klein vond.

We houden je op de hoogte!

via GIPHY

Lees ook: Martien is gepest Maxime spuugzat: 'Get a life!'

Beeld: Brunopress