Lifestyle / Celebs
Celebs

Martien is gepest Maxime spuugzat: 'Get a life!'

De liefde tussen Nederlandse tv-kijkers en de Meilandjes is de laatste tijd bekoeld. De ruzies met Nadège, verwend gedrag van Maxime en racistische en homofobe uitspraken van Erica en Martien. De gloriedagen zijn voorbij. Vooral Maxime krijgt ervan langs op social media. Haar vader neemt het voor haar op in een interview met RTL Boulevard. 

martien maxime gepest

Lees ook: Niek Marijnissen datet met deze Love Island-ster: 'Ik kan met haar lachend de kist in'

Huis is te klein

Maxime kreeg onlangs de wind van voren van haar volgers, omdat ze in de realityserie klaagde dat haar nieuwe huis in Noordwijk niet groot genoeg was. Volgens de Meiland-dochter was de twee-onder-een-kapwoning te klein, omdat ze een paar dozen in de garage moest zetten, Leroy geen eigen gamekamer had en de stofzuiger maar 'net' in de trapkast paste. Dat viel bij kijkers van de realityserie in het verkeerde keelgat, want tja... de woning is wel 139 vierkante meters. Toch zette het stel het huis weer in de verkoop. In maart 2022 zullen ze hun nieuwe villa op steenworpafstand van het huidige 'stulpje' betrekken.

Jaloerse mensen

"Maxime is altijd het pispaaltje bij ons in de familie", begint Martien. Hoe dat kan? "Ja, weet ik niet. Het zijn allemaal jaloerse mensen. Het kind werkt hartstikke hard. En dan gaat ze naar een huis en dan denken zeggen mensen 'waarom moet je nou weer naar een ander huis'. Dan denk ik waar bemoei jij je mee? Get a life! Zoek ook een leuke baan en ga veel geld verdienen." 

via GIPHY

Lees ook: Marco Borsato emotioneel over Leontine: 'Ik heb de volledige verantwoordelijkheid genomen'