Fajah Lourens boeken: een overzicht

Media door Roos

Hoewel we Fajah Lourens oorspronkelijk kennen als actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden, klimt ze tegenwoordig regelmatig in de pen om haar ervaringen te delen. Met name op sportgebied heeft Fajah Lourens al flink wat boeken op haar naam staan, maar recentelijk bracht ze weer een nieuw boek uit in een heel ander genre. Nieuwsgierig welke boeken Fajah Lourens geschreven heeft? Of ben je op zoek naar een specifiek boek Fajah Lourens? Check het hier!

fajah lourens boek

1. Boek Fajah Lourens: Killerbody

Dit is het boek van Fajah Lourens waar het allemaal mee begon. In het eerste Fajah Lourens boek helpt ze je om jouw eigen killerbody te vormen en behouden. Met haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen geeft Fajah je een 12-weken dieetplan, voedingsschema's, en trainingsschema's. Kortom, je wordt flink aan het werk gezet! En met resultaat, want haar Instagramaccount Mykillerbodymotivation (100.000 volgers) groeide niet voor niets in korte tijd uit tot een boegbeeld op het gebied van sport en voeding.

fajah lourens boek

Fajah Lourens boek Killerbody - € 20,99

2. Boek Fajah Lourens: Killerbody 2

In Nederland is Fajah de absolute koningin van de fitgirls. Reden genoeg voor een tweede boek van Fajah Lourens, Killerbody 2. Dit tweede boek van Fajah Lourens is de perfecte aanvulling op deel één. Je vindt hier 100 slanke recepten die je snel op tafel tovert en bovendien 100% killerbody proof zijn. Ingewikkeld? Welnee! Met handige invullijstjes, weekschema's en boodschappenlijstjes kun je direct aan de slag met jouw eigen voedingsplan.  

fajah lourens boek

Fajah Lourens boek Killerbody 2 - € 20

3. Boek Fajah Lourens:  Killerbody 3 - Back in Shape

Zoals de titel al zegt, is Killerbody Back in Shape bedoeld om vrouwen na hun zwangerschap te helpen om hun killerbody weer terug te krijgen. Moet dan dan? Welnee. Toch vormt dit derde Fajah Lourens boek een mooie gids voor de fitgirl die net fitmama is geworden. Met raadgevende trainings- en voedingsschema's, lekkere recepten voor het hele gezin en gezonde opvoedtips voor kinderen.

Fajah Lourens boek Killerbody Back in Shape - € 20

4. Boek Fajah Lourens:  Cellulite

Na twee fitgirl boeken is Fajah nog lang niet uitgeschreven. Reden voor een vierde boek van Fajah Lourens, dit keer over cellulitis. Alle bestaande behandelingen tegen cellulite worden in deze guide onder de loep genomen en alle feiten en fabels worden op een rijtje gezet. Ook in dit boek wordt de lezer weer flink aan het werk gezet. De gids bevat een 8-weken trainingsprogramma voor thuis en in de gym.

fajah lourens boek

Fajah Lourens boek Cellulite - € 14,95

5. Boek Fajah Lourens:  Sex Safe

Voor dit laatste boek gooit Fajah Lourens het over een andere boeg. Geen fitgirl praktijken maar een compleet nieuw genre, namelijk een informatief en modern boek over seksuele voorlichting voor kinderen vanaf 11 jaar. Sex Safe is hét boek om voor je kids aan te schaffen, waarin ze alle antwoorden vinden op de vragen die ze vanaf een jaar of elf krijgen. Zoals ‘kan ik zwanger worden van de eerste keer seks?’ of ‘kan ik een soa krijgen van pijpen?’, maar ook ‘ben ik homo als ik ook op jongens val?’. En hoewel je het misschien niet leuk vindt, komt ook ‘waarom zijn mijn ouders zo irritant?’ voorbij. Dit zijn onderwerpen en vragen waarop je kinderen van 11 jaar antwoord zullen krijgen in Sex Safe.

Fajah Lourens boek Sex Safe - € 24,95