Lifestyle / Media
Media

Netflix-tip: A Christmas Prince: The Royal Baby

Heb jij alle romantische kerstfilms van de afgelopen jaren al verslonden en heb je zin in een nieuwe zoetsappige kerstfilm om bij weg te zwijmelen? Dan is de nieuwe Netflix-film A Christmas Prince: The Royal Baby iets voor jou. 

a christmas prince royal baby

Lees ook: Dit wil je zien: Netflix komt met heerlijke A Cinderella Story-kerstfilm

Het tweede vervolg

Na een jaar wachten is daar eindelijk A Christmas Prince: The Royal Baby. Het is de derde film in de reeks A Christmas Prince en het vervolg op het verhaal van journalist Amber, die voor een reportage afreist naar Aldovia en verliefd wordt op de king to be. Het stel trouwt en Amber wordt de nieuwe koningin. De eerste twee films niet gezien? Geen probleem, de derde film is prima los van de eerste films te bekijken. 

Een royal baby, spannend mysterie en gezellige kerstmuziek

Het koninkrijk Aldovia wordt tijdens de feestdagen gezegend met een echte koninklijke kerstbaby. Maar voordat het koninklijk stel de nieuwe royal kan verwelkomen, moet er eerst een mysterie opgelost worden. De koning en koningin van bondgenoot Penglia bezoeken Aldovia om het 600 jaar oude vredesverdrag te tekenen. Dit moet elke honderd jaar gedaan worden om de vrede tussen de twee landen te bewaren, anders barst er een oorlog uit.

Tot de grote schrik van beide koninkrijken blijkt dat het verdrag is gestolen. Koningin Amber en koning Richard zetten alles op alles, want de legende luidt dat er een verschrikkelijke vloek zal heersen op de baby als het verdrag niet wordt ondertekend.

De film heeft al het klassieke van de perfecte kerstfilm: romantiek, over-the-top kerstsfeer, spanning en een flauw plot. De ideale kerstfilm om lekker weg te kijken zonder na te denken.

Bekijk A Christmas Prince: The Royal Baby op Netflix

Lees ook: Dit wil je zien: Netflix komt met heerlijke A Cinderella Story-kerstfilm