Lifestyle / Media
Media

Dit wil je zien: Netflix komt met heerlijke A Cinderella Story-kerstfilm

Dol op kerstfilms én de A Cinderella Story-films met onder andere Hilary Duff en Selena Gomez? Dan hebben wij goed nieuws voor je: sinds zondag is A Cinderella Story: Christmas Wish op Netflix te zien. De perfecte film om in de kerststemming te komen, als je het ons vraagt!

cinderella story: christmas wish

Lees ook: Deze Netflix-serie met Dolly Parton-hits wil je niet missen

Weer een Cinderella Story

De één heeft er misschien al van gehoord, de ander misschien niet, maar de kerstfilm A Cinderella Story: Christmas Wish volgt als vijfde op rij na A Cinderella Story met Hilary Duff, Another Cinderella Story met Selena Gomez, A Cinderella Story: Once Upon A Song met Lucy Hale en A Cinderella Story: If The Shoe Fits met Sofia Carson.

Moderne Assepoester

Kat Decker (Laura Marano uit The Perfect Date) droomt ervan om een singer/songwriter te worden. Het is haar grote christmas wish, maar ze heeft nog een lange weg te gaan. Nu is ze namelijk nog een elf die zingt op kerstmarkt Santaland, zodat ze haar rekeningen kan betalen. Haar leven verandert compleet wanneer ze gevoelens krijgt voor haar knappe collega Nick (Gregg Sulkin uit Pretty Little Liars), die de nieuwe kerstman speelt. Ondertussen wordt Kat uitgenodigd voor het Wintergarden Christmas Gala, een feest wat haar gemene stieffamilie maar al te graag wilt laten mislukken. 

Bekijk A Cinderella Story: Christmas Wish op Netflix.

Lees ook: Dit zijn de 5 leukste vampierenseries