Nieuwe vriendin van Jacob haalt uit naar vier vrouwen uit B&B Vol Liefde

Media door Elsemieke

Als je vorig seizoen van B&B Vol Liefde hebt gevolgd, dan kan het niet anders dan dat je Jacob nog wel herinnerd. De 60-jarige eigenaar van een B&B in Portugal kreeg van de productie vier dames om uit te kiezen, maar geen van hen zag een toekomst met hem zitten. Inmiddels heeft Jacob een nieuwe vriendin en haalt hij hard uit naar de vorige vier dames.

Lees ook: Deze twaalf vrijgezelle mannen doen mee aan Prince Charming seizoen 2

B&B Vol Liefde Jacob sneert naar vier dames

B&B Vol Liefde kwam afgelopen zomer pas voor het eerst op de buis, maar het eerste seizoen was een razend succes. Door heel Europa werd er voor B&B eigenaren gezocht naar een geschikte liefdespartner. Hoewel er uiteindelijk niemand met een succesverhaal uit de gekozen deelnemers over bleef, was het programma toch heerlijk om naar te kijken. 

Nieuwe liefde én samenwonen

Jacob was een van de opvallendste kandidaten. De 60-jarige runt zijn eigen bed and breakfast in Portugal en hij kreeg maar liefst vier dames om uit te kiezen. Helaas was dit geen succes, toch bezorgde het datingprogramma hem ná het programma de liefde: trouwe kijker Carla (54) kwam alsnog naar hem toe. De twee wonen inmiddels samen, maar Carla moet tóch even sneren naar de vier dames die Jacobs hart niet wisten te veroveren.

Knippen en plakken

In De Telegraaf rekent Carla af met Monica, Jennie, Anita en Sigrun. "Ik heb een aantal dingen gezien op tv, hoe de dames op bepaalde dingen reageerden. Ze kunnen wel zeggen dat op televisie dingen geknipt en geplakt worden, maar bepaalde dingen hebben ze gewoon gezegd, daar kan je niks aan knippen en plakken."

De vernieling in

De vier dames waar Carla nu zo hard naar heeft uitgehaald, hebben wel nog een uitnodiging gehad van Jacob om langs te komen in Portugal. "Om eens na te bespreken waarom ze zich zo gedragen hebben. Of eigenlijk: misdragen hebben. Maar ze wilden mij echt de vernietiging in helpen, zo voelde ik het. De uitnodiging hebben ze dan ook keihard afgewezen. Dat is letterlijk zo gezegd, ja.” Jacob zegt er niet meer mee te zitten, ook al heeft hij wel het gevoel dat de vier dames er als 'als heldinnen af wilden komen op tv', ten koste van hem. Jacob en Carla focussen zich nu op de toekomst.

Foto: Videoland

Lees ook: Super chagrijnige zure vrouw in Lang Leve de Liefde zorgt voor ongemakkelijkste date ooit