Super chagrijnige zure vrouw in Lang Leve de Liefde zorgt voor ongemakkelijkste date ooit

Media door Elsemieke

Lang Leve de Liefde zorgt voor mooie, emotionele momenten, maar ook voor een hoop awkward situaties. De puurheid van het programma is waar kijkers dagelijks van smullen. We hebben weer een aflevering opgeduikeld waarbij de ongemakkelijkheid ervan af druipt. Esther beschuldigt Hans ervan dat hij haar geen hand heeft gegeven bij binnenkomst, maar dat blijkt niet te kloppen.

"Je hebt me niet eens een hand gegeven"

Wanneer Esther de villa binnenkomt, geeft Hans haar netjes een hand. Toch beweert zij stellig dat dit niet het geval is, wanneer Han en zij later op de bank de dag bespreken. "Je hebt me niet eens een hand gegeven! Ik dacht wat krijgen we nu? Zoenen hoeft niet, maar niet eens een hand? Leg dat eens uit!" Waarna ze gepikeerd haar armen over elkaar slaat. Wanneer Han vervolgens direct zijn excuses aanbiedt, ook al denkt hij dat hij Esther wel een hand heeft gegeven, is Esther nog steeds chagrijnig. "Nee! Dat zeg ik nogmaals voor de derde keer: niet eens een hand!"

"Dramaqueen!"

De reacties onder de video zijn niet mals omdat blijkt dat Esther in het volgende shot wél netjes een hand kreeg bij binnenkomst van Han. "Een citroen is nog minder zuur", "Ach arme man.. snel wegwezen", en: "Dramaqueen!".