Deze twaalf vrijgezelle mannen doen mee aan Prince Charming seizoen 2

Media door Elsemieke

Prince Charming seizoen 2 op Videoland komt eraan en snel ook! Tijdens het eerste seizoen van Prince Charming zagen we hoe de Limburgse Marvin viel voor de Groningse Ferdi. Nu is het tijd voor een nieuwe prins. De deelnemers van Prince Charming seizoen 2 zijn bekend gemaakt. 

prince charming videoland seizoen 2 deelnemers

Lees ook: Eerste beelden, datum en trailer Prince Charming seizoen 2


Prince Charming seizoen 2 op Videoland

In Prince Charming gaat de streamingdienst Videoland vanaf 24 november op zoek naar een geschikte partner voor de homoseksuele man die de hoofdrol heeft. Tien deelnemers in een palazzo op Sicilië proberen het hart te veroveren van deze man. Eén voor één vallen de mannen af en worden ze door Prince Charming naar huis gestuurd. En dit zijn ze!

Casper - 26 jaar

Casper komt uit Groningen en is een lieve jongen. Dat uit zich ook in zijn omgeving, want hij is zorgzaam én loyaal voor iedereen om zich heen. Casper gaat graag op avontuur en is ook altijd in voor een spontaan feestje of tripje met vrienden. Sporten doet hij vaak en graag. Zijn droomman moet dat ook doen en ook is het belangrijk dat zijn droomman ambitieus is. 

Angelo - 30 jaar

Angelo houdt van Jennifer Lopez. Zichzelf omschrijft hij als bescheiden, maar hij is zeker wel dol op een feestje af en toe. Als beauty consultant verdient hij de kost. Zijn droomman moet charmant zijn en graag affectie tonen. 

Donnavon - 22 jaar

Donnavon is de jongste deelnemer van de groep en dol op de schijnwerpers. Dat komt door zijn werk als model, acteur en scenarioschrijver voor zijn eigen film. Daarnaast is de jonkie ook nog eens dol op hiphop dansen. Hij is op zoek naar een partner die zich kwetsbaar durft op te stellen.

prince charming seizoen 2 deelnemers

Jakop - 26 jaar

De zorgzame, lieve Jakop werkt als fleetmanager bij een autodeeldienst. Je ziet hem voorbij crossen op zijn motor, het liefst samen met vrienden. Gek is hij ook op musea bezoeken. Jakop is op zoek naar een partner die zichzelf durft te zijn, die een goede gesprekspartner is en goede humor heeft.

prince charming seizoen 2 deelnemers

Jimmy - 33 jaar

Jimmy vindt het leuk om regelmatig met de metaaldetector op stap te gaan. Best een apart type dus! Jimmy is leergierig en blijft zichzelf altijd verder ontwikkelen. Hij zoekt een man die ambitieus is, maar het leven ook weer niet al te serieus neemt. 

Lesley - 31 jaar

Lesley is een job & life coach en daardoor ook veel bezig met mindset, spiritualiteit en hij mediteert veel. De ideale man voor Lesley is iemand die een familiemens is en ook openstaat voor spiritualiteit. Connectie is key bij deze knappe man. 

prince charming seizoen 2 deelnemers

Julien - 27 jaar

Radio producer Julien is veel op de voorgrond te vinden. Zo is hij dol op muziek, speelt piano én zingt zelfs af en toe. Hij zoekt een man die humor heeft, omdat dit veel zegt over hoe iemand in het leven staat. Julien zou het graag zien dat zijn man ook van een feestje houdt, maar het hoeft niet.

prince charming seizoen 2 deelnemers

Scott - 26 jaar

De spontane hotelmanager Scott is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Hij maakt graag mooie reizen naar het buitenland, en zijn grootste droom is om ooit met zijn partner een hotel te runnen aan de Portugese kust. Zijn droomman moet hier ook wel van houden.

prince charming deelnemers seizoen 2

Rick - 34 jaar

Rick is eigenaar van een dans agency en met zijn enorme baard kun je niet om hem heen. Hij woonde twee jaar in New York, een tijdje in Los Angeles, maar nu woont hij weer in Maastricht. Rick is een echte familieman en ziet dat ook graag in zijn toekomstige partner.

prince charming deelnemers seizoen 2

Olav - 37 jaar

De ondernemende Olav is eigenaar van dierenwinkels en staat altijd klaar voor zijn vrienden. Hij is dol op reizen en vindt het leuk om regelmatig naar Spanje te gaan om te windsurfen. Olav vindt het fijn als iemand humor en zelfspot heeft. Het leven niet te serieus nemen is belangrijk voor Olav.

prince charming seizoen 2 videoland

Marcel - 37 jaar

De sociale verslavingscounselor Marcel gaat voor zijn vrienden door het vuur. Hij is dol op kunst en vindt de drag community geweldig. Af en toe bezoekt hij een festival. Zijn lover to be moet weten wat hij wil en ook er graag op uit gaan. 

prince charming seizoen 2

Lorenzo - 28 jaar

Videograaf Lorenzo is een echte familieman. Niet zo gek dat hij dan ook dagelijks met zijn oma van 84 belt. Hij is gek op architectuur en interieur. Zijn grootste hobby is Disney, want Lorenzo heeft maar liefst 150 Disney-ornamenten voor in de kerstboom. Catchy! Iemand die te veel praat, is een echte no go voor Lorenzo.

Lees ook: Barman Viktor Abeln van First Dates is weer gelukkig in de liefde

Foto: Videoland