Eerste beelden, datum en trailer Prince Charming seizoen 2

Media door Elsemieke

Had je de hoop op de liefde een beetje verloren, dan komt dat geloof wel weer terug als je Prince Charming gekeken hebt. Tijdens het eerste seizoen van Prince Charming zagen we hoe de Limburgse Marvin viel voor de Groningse Ferdi. Nu is het tijd voor een nieuwe prins. We praten je bij over alles wat we weten over seizoen 2 van Prince Charming op Videoland. 

prince charming videoland trailer datum eerste beelden

Beeld: Videoland, Jasper Suyk
Lees ook: Deze 5 documentaires wil je als muziekfan een keer gezien hebben

Prince Charming seizoen 2 op Videoland: trailer, datum en eerste beelden

Hoewel The Bachelorette met Gaby Blaaser ook zeker een fijn programma was, deed Videoland er met Prince Charming nog net even een schepje bovenop. In dit programma gaat de streamingdienst op zoek naar een geschikte partner voor de homoseksuele man die de hoofdrol heeft. Toch gaat het eigenlijk niet alleen maar om Prince Charming zelf, want onderling bleken er vorig seizoen in de villa ook genoeg liefdes te ontstaan. Tien single mannen in een palazzo op Sicilië proberen het hart te veroveren van een prins op het witte paard. Eén voor één vallen de mannen af en worden ze door Prince Charming naar huis gestuurd. Inmiddels is het dus alweer tijd voor seizoen 2, want in het eerste seizoen vond Marvin de liefde bij Ferdi. En met succes, want ze hebben zelfs samen een huis gekocht!

Wie is Prince Charming seizoen 2?

De 28-jarige Chris is degene die in het tweede seizoen van de datingshow mag gaan zoeken naar ware liefde. Hij komt uit Limburg, maar woont nu in Amsterdam. Hij is accountant, maar in zijn vrije tijd sport hij heel veel. Hij wil namelijk graag één keer per jaar een marathon lopen. Hardlopen is voor hem dé manier om zijn hoofd leeg te maken. Een type heeft hij niet echt, maar hij wil in ieder geval niet iemand die pessimistisch is. Ook vindt hij uiterlijke verzorging belangrijk bij een man en moet zijn prins op het witte paard sportief zijn. "Ik vind het vooral belangrijk een soulmate te vinden die mij helpt de beste versie van mezelf te worden en vice versa.”

Wanneer staat Prince Charming seizoen 2 op Videoland?

Je hoeft niet meer lang te wachten tot we weer kunnen genieten van een nieuw liefdesavontuur onder de Italiaanse zon, want vanaf 24 november begint Prince Charming seizoen 2 op Videoland!

Eerste beelden van seizoen 2 van Prince Charming op Videoland

Videoland licht alvast een tipje van de sluier op en deelt een aantal leuke beelden van seizoen 2 van Prince Charming op Videoland. En van zulke romantische shots onder de Italiaanse zon, worden wij dan weer heel erg blij. 

Lees ook: Hints uit Squid Game die jij hebt gemist