Test gratis de Elite actioncamera en krijg ?m daarna cadeau!

Media door Redactie Ze.nl

Ben jij een echte avonturier die van mountainbiken, reizen en wat al niet meer houdt? En zou je dit graag vast willen leggen met je eigen actioncamera? Test dan nu gratis de Elite actioncamera van Garmin en houd ‘m na afloop!
 
De nieuwe Garmin VIRB Elite actioncamera is sinds enkele maanden verkrijgbaar. Het merk zoekt nu 50 vrijwilligers om de VIRB Elite te testen, hun feedback te geven en bewijs te leveren van de vele kwaliteiten van deze camera. 
 
Als jij een van de 50 geselecteerden bent, ontvang je een gratis VIRB Elite camera om je eigen video's te maken en te publiceren op de speciale website voor het testprogramma (ga voor informatie en registratie naar TryGarminVIRB.nl). Als tester zul je ook feedback geven over de beeldkwaliteit, batterijduur, robuustheid/waterbestendigheid, hanteerbaarheid/gebruiksgemak, connectiviteit/extra functies en bewerkingssoftware. Dankzij de vele functies van de VIRB kan de camera voor elk doel worden gebruikt: voor het filmen van sportactiviteiten, favoriete vrijetijdsbesteding of avonturen aan de andere kant van de aarde. 

In ruil voor je deelname en regelmatige beoordelingen/video's ontvang je een VIRB Elite camera die je in eigendom verkrijgt na tenminste 6 beoordelingen en 6 video's te hebben gepubliceerd in de periode juni - december 2014. 

 
Iedereen kan en mag zich aanmelden voor het programma. Ga naar TryGarminVIRB.nl om je als tester aan te melden! 

Ga jij je opgeven?