Gratis beautyitems shoppen

Cadeaus & hebbedingetjes door Anouk
Gratis shoppen, dat klinkt ons als muziek in de oren! Helemaal nu de crisis nog in volle gang is. Door gratis samples aan te vragen, kun je bezuinigen in deze moeilijke tijd, terwijl je tegelijkertijd toch je shopverslaving voedt.
 
Dierenvoer, koffie en thee, wc-papier, tijdschriften, wasmiddel, eten: je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn gratis proefmonsters voor te vinden op internet. Maar ook als je badkamerkast nodig aangevuld moet worden, is het internet een walhalla. Lees mee...
 
Lichaamsverzorging
Begin de dag lekker fris met de nieuwe douchegel van Dove. Je kunt een gratis sample aanvragen via Facebook. Als je dan toch onder de douche staat, kun je ook meteen maar je haren wassen met een proefpakketje van Neoderma. En vergeet het down under niet te wassen met een speciale emulsie! Smeer je lijf daarna lekker in met de bodylotionsample van Sebamed.
 
 
Beautyproducten
Maar lichamelijke verzorging gaat verder dan dat. Een stralend gezicht is ook heel belangrijk! Je kunt nu gratis kennismaken de nieuwe gezichtscrème van L?Oréal Paris door hun Facebook-pagina te liken. Maak je nudelook af met een beetje mascara en een spraytje parfum.
 
Witte tanden
Nog zoiets wat bij onze dagelijkse verzorging hoort: tandenpoetsen. Je kunt nu een gratis proeftube van Sensodyne aanvragen. Niet tevreden over de kleur van je tanden? Er bestaat zelfs een gratis tandenbleekpakket!
 
 
Inlegkruisjes en tampons
We weten natuurlijk allemaal dat maandverband en tampons niet heel erg goedkoop zijn. Toch hebben we dit echt wel één keer per maand nodig! Gelukkig kunnen we ook hier gratis samples van aanvragen. Ga je liever voor maandverband of voor tampons
 
Tips
Wil je vaker gebruik maken van gratis samples? Kijk dan eens op de volgende sites:

Enne... als je wel wat geld over hebt voor mooie, nieuwe high-end beautyproducten (maar niet teveel!) bestel dan elke maand de Beautybox voor maar ? 12,50 inclusief verzendkosten. Niet gratis, wel lekker goedkoop!
 
Welke producten bestel jij als je gratis samples aanvraagt?