Dead to Me seizoen 3: dit is wat we nu al weten

Media door Laura

Als je het ons vraagt is Dead to Me één van de beste series die je nu op Netflix vindt. Na de megaspannende cliffhanger van seizoen 2, wil je natuurlijk gelijk weten: wanneer verschijnt seizoen 3 van Dead to Me? 

dead to me

Lees ook: Netflix-tip: iedereen heeft het over de dramatisch reality-serie Selling Sunset

Over Dead to Me

Hold up, wait a minute. Geen idee waar Dead to Me over gaat? Jen is net weduwe geworden en vastberaden om de moordenaar van haar man te vinden. Hij werd aangereden door een auto die er met gierende banden vandoor ging. Jen probeert te dealen met het verlies van haar man door heel veel wijn te drinken, brokkenpiloten op te sporen en wekelijks met veel tegenzin naar een rouwgroep te gaan. Daar ontmoet ze de creatieve Judy, die haar verloofde is verloren.

Jen vindt Judy maar een zweverig type, maar algauw vinden ze steun bij elkaar en worden ze onafscheidelijk. Judy helpt haar nieuwe huisgenoot om het tweede leven van Jens man te ontraffelen, maar zelf bewaart ze een geheim waar Jen nooit mag achterkomen. 

Dead to Me seizoen 2

Het eerste seizoen van Dead to Me was al vrij heftig. Jen kwam erachter dat haar bff Judy achter het stuur zat van de auto die haar man doodreed. Ondanks dit bleven de twee vriendinnen, maar daarmee was het hoofdstuk niet afgesloten. Judy's manipulatieve ex-verloofde - die bleek te leven - bedreigde Jen aan het einde van seizoen 1, waarop iets in haar knapte. In seizoen 2 zie je hoe ze Steve op het hoofd sloeg. Hij was op slag dood. Jen belt Judy in paniek en samen gooien ze het levenloze lichaam in Jens vriezer. Terwijl Steve wordt opgegeven als vermist persoon, doen Jen en Judy er alles aan om uit de handen van de politie te blijven. Wanneer Steve's 'semi-identieke' tweelingbroer Ben op de stoep staat én een oogje krijgt op Jen, wordt het pas echt ingewikkeld. 

Cliffhanger

Seizoen 2 sluit af met een flinke cliffhanger. Jen en Judy zijn door de dolle heen als ze ontdekken dat er een stopbord is geplaatst op de plek waar Jens man is aangereden. Wanneer zij een paar seconden later doorrijden, worden ze geraakt door een auto. En wie zat in die auto? Ben die veel te diep in het glaasje had gekeken. 

dead to me

Wanneer verschijnt Dead To Me seizoen 3?

Liz Feldman - het meesterbrein achter Dead to Me - heeft al toegegeven dat ze werkt aan seizoen 3, maar helaas is het nog niet duidelijk wanneer deze verwacht wordt. Het eerste seizoen verscheen in mei 2019 en het tweede seizoen in mei 2020. Naar verwachting zullen we weer een vol jaar moeten wachten tot het derde seizoen verschijnt. Aangezien veel filmsets plat liggen door het corona-crisis is het niet waarschijnlijk dat seizoen 3 eerder verschijnt. In het slechtste geval duurt het zelfs nog langer. 

Gelukkig hebben we een schrale troost voor je. Ondertussen kun je het eerste en tweede seizoen nog een keer kijken onder het genot van dit hilarische Dead to Me-drankspelletje. Maar eh, don't drink and drive

via GIPHY

Dead to me seizoen 2 trailer

Lees ook: Hoera! In mei komt Modern Family seizoen 9 en 10 naar Netflix