Netflix-tip: iedereen heeft het over de dramatisch reality-serie Selling Sunset

Media door Laura

De streamingdiensten strooien gedurende de coronacrisis met heerlijke reality-tv. Eerst was er Love is Blind, een nieuw seizoen Temptation Island en toen Too Hot to Handle. En nu is Selling Sunset de nieuwste obsessie van guilty pleasure-liefhebbers. Wij kenden de serie nog niet en hebben dit regenachtige weekend rap alle twee seizoenen gebinged. Conclusie: een must see!

Lees ook: 11 MTV-programma's uit de 00s die je vergeten was

Villa's en bitchfights

Selling Sunset draait om The Oppenheim Group, een makelaarskantoor van Jason en Brett Oppenheim. De tweeling kopen, verbouwen en verkopen de meest extravaganta villa’s gelegen in the Hollywood-Hills. Onder hun vleugels werken een handjevol succesvolle makelaars. Stuk voor stuk jaloersmakend slimme en mooie vrouwen met een flinke portemonnee. Bij een commissie op een 'huisje' van 10 miljoen moet je algauw denken aan een tonnetje (of twee).

Aan geld geen gebrek dus, maar ook de drama vloeit rijkelijk in Selling Sunset. Sinds nieuwkomer Chrishell zich bij de Oppenheim Group aansloot, breekt de hel los. Geloof ons, de middelbare school is er niks bij. De serie wordt weleens vergelijken met The Hills en als je het kijkt, begrijp je precies waarom.

De reality-serie telt twee seizoenen: totaal 14 van 30 minuten, heel binge-waardig dus! En we verklappen alvast: in augustus verschijnt het derde seizoen.

Lees ook: Zoveel geld verdienen de acteurs uit Friends jaarlijks nog aan de serie