Deze acteur is perfect gecast als Prince William in The Crown seizoen 5!

Media door Jennifer

We krijgen steeds meer details te weten over seizoen vijf van The Crown. Zo is inmiddels bekend wie de jonge prins William gaat spelen en deze acteur is perfect gecast! De 13-jarige Senan West speelt de zoon van prinses Diana en prins Charles in het komende seizoen. Huh wie? Senan is nog een nieuwkomer in de acteerwereld, maar heeft zijn acteerskills heeft hij niet van een vreemde.

the crown seizoen 5 prins william senan west

Lees ook: Hoe leuk: 'Nederlandse The Crown' met Máxima in de maak

Zoon van Dominic West

Senan West is met zijn 13 jaar nog geen bekende acteur, maar misschien komt de achternaam je bekend voor. Hij is namelijk de zoon van Dominic West. En laat Dominic nou net de rol van prins Charles in seizoen 5 vertolken. Dominic nam deze rol over van Josh O'Connor. Volgens Variety zien we Senan wel pas in de laatste paar afleveringen van het vijfde seizoen. Anders zou de tijdsprong tussen seizoen vier en vijf wel erg groot zijn. Voor Senan is The Crown zijn acteer-debuut.

The Crown seizoen 5

The Crown is een dramaserie over de geschiedenis van de Britse royals. We volgen de familie vanaf het moment dat Elizabeth II koningin werd. Elk seizoen zien we weer een nieuw deel van haar bijzondere leven. In het vierde seizoen van The Crown kregen we eindelijk prinses Diana te zien. In The Crown seizoen vijf gaat het verhaal verder en lopen de spanningen op tussen Diana en Charles. Wanneer het vijfde seizoen te zien is, dat is nog onbekend. Als je kijkt naar het patroon tussen voorgaande seizoenen, kun je wel suggereren. Zo zat er twee jaar tussen seizoen twee en drie. Aangezien seizoen vier is afgelopen in 2020, is het goed mogelijk dat het vijfde seizoen in 2022 volgt. Dus nog even patience, my dear.

Lees ook: 10 x dit klopt niet in The Crown