Deze verhaallijnen in How I Met Your Mother kloppen eigenlijk niet

Media door Chloe

Heb jij How I Met Your Mother al een keer (of drie) gezien, of ben je nog bezig? Dan weet je inmiddels wel hoe verslavend de serie is. In deze heerlijke comedyserie leven we toe naar het moment dat Ted eindelijk aan zijn kinderen vertelt over het moment suprême dat hij hun moeder ontmoette. Ted is nogal lang van stof en doet er negen heerlijke seizoenen over. Met zo veel seizoenen en afleveringen kunnen de makers wel eens een vergissing maken. Vielen deze fouten jou in HIMYM ook op? 

fouten himym

Lees ook: Deze taboedoorbrekende serie moet je zien: Sex, Explained

De tandenborstel van Lily en Marshall

In aflevering 14 van seizoen 5 bekennen Marshall en Lily dat ze al jaren één tandenborstel delen. Tot de grote schrik van Ted, die per ongeluk ook die tandenborstel gebruikt. Maar dat terzijde, want in eerdere afleveringen zien we het koppel een aantal keer tegelijkertijd hun tanden poetsen. Busted!

Wanneer heeft Barney leren rijden?

In seizoen 2 blijkt dat Barney niet kan autorijden. Maar wanneer heeft hij dan rijlessen genomen? In seizoen 5 doet hij namelijk alsof hij taxichauffeur is om makkelijk vrouwen te versieren. En hoe zit het met die keer dat hij als een gek over de snelweg reed om te bewijzen dat hij nooit een bekeuring krijgt?

via GIPHY

De vader van Robin

Dit is je na 4 seizoenen waarschijnlijk niet eens opgevallen, maar de vader van Robin is in seizoen 8 een compleet andere man dan in seizoen 4. Kijk maar naar aflevering 6 van seizoen 4 en aflevering 13 van seizoen 8.

Lily’s Italiaans

In aflevering 14 van seizoen 4 krijgen we heel kort Lily’s cv te zien. Hierop staat dat ze vloeiend Italiaans spreekt. Toch blijkt aan het einde van de serie in The Rehearsal Dinner dat haar italiano nog wel wat verbetering kan gebruiken. Zijn de makers dit vergeten of liegt Lily, just like the rest of us, een beetje om haar cv aan te dikken? 

via GIPHY

Kookt Barney nou wel of niet?

Marshall vertelt ooit dat Barney naakt kookt, wat niemand verbaast. Maar wanneer Lily bij hem intrekt is er niks te eten in huis en vertelt Barney dat hij nooit kookt. Zijn fornuis is zelfs nep. Of had hij gewoon geen zin om te koken voor Lily? Weird...

via GIPHY

Spoiler alert: ‘The Mother’

Heb je de serie nog niet afgekeken stop dan nú met lezen. Dit gaat namelijk over de uiteindelijke moeder: Tracy. Hoewel deze verhaallijn wel klopt, is er toch veel verwarring over het einde van de serie. Tracy zou echt Teds soulmate zijn maar helaas komt zij op jonge leeftijd te overlijden. We hebben echter weinig van haar meegekregen. We weten vrijwel niks over hun huwelijk en hun leven samen. In het begin van de serie van Ted stapelverliefd op Robin en het heeft hem jaren gekost om echt over haar heen te komen. Robin heeft tijdens al die jaren wel tien keer Ted afgewezen. De uiteindelijke moeder is maar heel kort in beeld geweest. Aan het eind van die serie komt hij weer samen met Robin. Is Ted dan wel ooit écht over Robin heen gekomen?

via GIPHY

Wil jij na het lezen van dit artikel de 9 seizoenen met Ted, Barney, Marshall, Lily en Robin nog een keer herbeleven? Bekijk de volledige serie dan hier op Netflix!

Lees ook: Zoveel geld verdienen de acteurs uit Friends jaarlijks nog aan de serie

Beeld: Getty Images