Aha! Dit is de betekenis van de namen 'Love' en 'Forty' uit Netflix-serie You

Media door Chloe

Het tweede seizoen van de hitserie You zat vol verrassingen en onderliggende betekenissen. Nadat we de sneaky details uit seizoen 2 en het verschil tussen de serie en boek onder de loep namen, is het nu tijd om Love en Forty onder het vergrootglas te leggen. Want zeg nou zelf, deze namen zijn op z’n minst opmerkelijk, en inmiddels weten we wel dat er geen toeval bestaat in You.

netflix you namen

Lees ook: Zo liep seizoen 2 van You af volgens het boek

Tennis termen

Als je zelf een echte tennisfan bent dat is het je misschien wel al opgevallen: de namen Love en Forty zijn termen uit de balsport. Bij de puntentelling van tennis gaat het als volgt: je begint met nul punten. Dit wordt ook wel ‘love’ genoemd. De puntentelling gaat tot 40, oftewel ‘forty’. Funny fact: de twee spelen zelf ook een balletje in aflevering 3, wat een dikke knipoog is naar hun namen.

In de serie wordt niet duidelijk wie van de tweeling als eerste op de wereld is gebracht, maar wij denken dat Love de oudste van de twee is. Een tennisspel begin je met ‘love’ en eindig je met ‘forty’. En zoals we net al zeiden: in deze serie bestaat toeval niet.

via GIPHY

Lees ook: Deze details in 'You' seizoen 2 heb je gemist

Beeld: Netflix