Jennifer Aniston heeft blijkbaar een tic die Friends-fans nooit is opgevallen

Celebs door Laura D

Hoe vaak je Friends ook opnieuw hebt gebinged, je hebt de bijzondere tic van ‘Rachel’ waarschijnlijk gemist. Iemand op TikTok spotte het en die video is helemaal viral gegaan. Let op: verder lezen is op eigen verantwoordelijkheid. Hierna kun je nooit meer normaal naar Friends kijken.

Lees ook: Heleen van Royen openhartig over vaders zelfdoding: 'Hij heeft niet eens gedag gezegd'

Bijzonder trekje

De actrice Jennifer Aniston heeft blijkbaar een trekje, en als je het eenmaal hebt gezien kan je het niet meer niét zien. En het is best een vervelende gewoonte, want het gebeurt in bijna élke zin die ze zegt. De tiktokker Cts.trphe ontdekte dat Aniston haar keel schraapt voordat ze gaat praten. En niet alleen als Rachel in Friends, maar in elke show en film waar ze in speelt. Hij laat in zijn video een compilatie van een aantal Friends-momenten zien, and we can’t unsee it now.

via GIPHY

Stotteren

De tiktokker waarschuwt meerdere keren dat je écht niet verder moet kijken als je niet wil dat de serie voor je verpest wordt. Toch waren veel kijkers nieuwsgierig. En dat is ook te lezen in de reacties. Mensen reageren dat ze Friends niet meer durven te kijken.

Er zijn ook fans die beweren dat Jennifer Aniston soms stottert en dat ze dankzij het kuchje juist zonder moeite kan praten. Anyways, wij zetten gewoon de volgende aflevering weer aan.

@cts.trphe

#stitch with @sheherzog I meeeeEEEAN come ON! #friends #rachel #HealthyCooking #ClassicCatch #fyp #foryoupage

♬ original sound - cts.trphe

Lees ook: Tanden van Carice van Houten stelen de show bij Jinek