Fans zijn ervan overtuigd dat dít de naam van Kylie Jenners dochtertje is

Celebs door Roos

Na maandenlange radiostilte van Kylie Jenner maakte zij gisteren een einde aan alle geheimzinnigheid rondom haar zwangerschap. Via een Instagrampost liet ze de hele wereld weten op 1 februari bevallen te zijn van een kerngezonde dochter. De naam is nog niet bekend, maar fans denken het wel te weten..

Nu bekend is dat alle speculaties rondom Kylie Jenner's zwangerschap terecht waren en zij inmiddels bevallen is van een kersverse dochter, zijn alle ogen gericht op welke naam het kindje zal krijgen. Fans denken het al te weten en speculeren er op los. En we moeten zeggen, er zit zeker een kern van waarheid in. Er wordt in de wandelgangen geroezemoesd over de naam 'Butterfly'. En wel hierom: 

1. Kylie draagt een vlinderkettinkje in de video genaamd 'To Our Girl'

2. Travis Scott heeft een liedje uitgebracht onder de naam 'Butterfly Effect'

3. In de video 'To Our Girl' siert vlinderbehang de muur van de babykamer

4. Kylie en Travis hebben matchende vlinder-tattoos

5. Op haar 20ste verjaardag postte Kylie een foto met een vlindermuur op de achtergrond. Rond die tijd zou ze drie maanden zwanger zijn.

 

20

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

6. Ongeveer drie maanden geleden postte Kylie een foto van een roze vinderarmband, waarop zij zowel het geslacht van haar kindje als de naam verklapt zou hebben.

 

💞 shoot day

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Het valt niet te ontkennen dat de hints allemaal in één richting wijzen. Maar of dit ook echt de naam van het kindje zal zijn? Daar zullen we snel genoeg achterkomen. 

Lees ook: Net binnen: Kylie Jenner is bevallen van baby