Net binnen: Kylie Jenner is bevallen van baby

Celebs door Laura

Maandenlang werd er gespeculeerd of Kylie Jenner zwanger was. Het Kardashian-Jenner huishouden hield de lippen stijf op elkaar en Kylie nam zelfs een social media pauze. Gelukkig is het mysterie eindelijk opgelost. Kylie bevestigde zondagavond op haar Instagram-account dat ze inderdaad in verwachting was en inmiddels is bevallen van haar kindje. En de reden waarom ze het verborgen hield is heel begrijpelijk.

kylie jenner zwanger

Lees ook: Heeft Wikipedia het zwangerschaps-mysterie van Kylie Jenner ontdekt?

Bevallen van dochter

De geruchten waren dus 100% waar: Kylie Jenner was zwanger van haar vriend Travis Scott. 1 februari is haar dochtertje ter wereld gekomen. Ze hebben nog geen naam voor het meisje bedacht, maar die zal ongetwijfeld snel volgen.

Via een foto op Instagram met een tekst laat ze weten dat ze haar zwangerschap geheim heeft gehouden om zichzelf en ook haar ongeboren kind alle stress te besparen. En dat kunnen we eigenlijk alleen maar respecteren!

 

♥️

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

 

 

Op Youtube plaatste Kylie ook een video voor haar newborn genaamd 'To Our Daughter', waarin je allerlei privébeelden ziet rondom de zwangerschap: van de eerste echo tot de bevalling. Cute!

Lees ook: Getreiterde Famke Louise: 'Vriendinnen heb ik niet meer'

Beeld: Brunopress