Oké, dan! Tony Junior heeft gedragen string van Maan boven bed hangen

Celebs door Laura

Iedereen heeft naast slechte, ook goede herinneringen aan zijn of haar ex. Dat je iets bewaart is daarom niet heel gek. Maar je kunt het ook overdrijven, zoals Tony Junior. De oud-Bachelor bewaart namelijk een gedragen string van ex Maan boven zijn bed. Ingelijst en wel.

Lees ook: Rob Geus stuurt (verkeerde) Expeditie Robinson-deelnemer naar huis

String van Maan

DJ Tony Junior was te gast in het programma Rooijakkers over de Vloer. Wanneer Art Rooijakkers in Tony's slaapkamer staat, is de presentator natuurlijk nieuwsgierig naar het verhaal achter het ingelijste onderbroekje. "Dat is wel heel persoonlijk hoor", antwoordt Tony eerst. Blijkbaar niet, want de DJ vertelt toch hoe het zit. "Dat is het broekje van Maan. Toen wij uit elkaar gingen had zij ooit dat broekje voor mij gekocht, omdat we een liedje samen hadden: ‘Ik geef je een roosje, m’n roosje.’ Voor de laatste keer had ze toen dat slipje aan gedaan en toen zei ik: ik wil hem houden."

Tony en Maan

Het is geen geheim van Tony nog steeds dol is op Maan. Eerder noemde hij zijn ex nog de liefde van zijn leven en "dat zal ze altijd blijven". Dat vertelt hij in interview met RUMAGTV waarin hij terugblikte op zijn De Bachelor-avontuur. "Ik hou nog steeds veel van haar. Niet als in verkering. Wel liefde, maar gewoon als mens."

En wat nou als hij wel een keer een nieuwe liefde heeft, laat hij de string dan hangen? "Het slipje gaat echt wel een keer weg. Als ik in een relatie kom, dan laat ik het natuurlijk niet hangen."

tony junior string

Lees ook: Netflix top 10 korte series van dit moment
 

Beeld: RTL