DJ Tony Junior en zijn Marjolijn zetten een punt achter de relatie

Media door Elsemieke

Tony Junior probeerde in 2021 de liefde te vinden in De Bachelor, maar dit bleek niet succesvol. De Utrechtse dj en zijn Julia Sinning gingen na een korte romance al snel weer uit elkaar. Tony was verder gegaan met zijn leven, maar de relatie met Marjolijn is alweer voorbij.

Tony Junior breekt met vriendin Marjolijn

Al tijdens de reünie-uitzending werd de breuk bevestigd met Julia Sinning, maar Tony was al snel weer van de markt. “I Found Her”, schreef hij bij een schattige foto op Instagram. Marjolijn is een television en content-creative uit Amsterdam. Al zoenend stonden de kersverse lovebirds op de foto's. Maar op Instagram laat de dj weten dat hij en Marjolijn alweer een punt achter hun relatie hebben gezet.

“Wij hebben recent besloten om onze relatie te beëindigen”, schrijft de dj op zijn Stories. Ruzie hebben de twee echter niet. “We zijn nog steeds goede vrienden en hebben een geweldige tijd samen gehad. Maar we hebben besloten om ieder onze eigen weg te gaan." De DJ vraagt iedereen zijn privacy te respecteren.

 

Tony Junior en Maan

In het verleden heeft Tony (33) een relatie gehad met zangeres Maan. De twee leerden elkaar kennen tijdens het festival Mysteryland. Zij waren ruim twee jaar samen. In 2019 gingen de twee uit elkaar, maar ruzie was er niet. Tony Junior had namelijk zelfs nog lang nadat het uit was een string van Maan boven zijn bed hangen. "We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten." Maan is nu aan het daten met de zanger van Goldband, Karel Gerlach.

Vanaf deze datum staat de Bachelorette 2023 op Videoland

Dit is de vriend van Julia Sinning van De Bachelor 2021

Julia was zwaar gekwetst door Tony na De Bachelor en liet in verschillende media weten dat haar liefde voor de dj oprecht was. Inmiddels heeft de Miss Nederland-winnares gelukkig wel liefde gevonden. De gelukkige is Robbert Jonkheer. Deze zakenman deed in 2017 mee als De Bachelor, maar heeft dus nu na vier jaar eindelijk de liefde gevonden. Het ironische is dat Julia al voor haar deelname aan De Bachelor 2021 een paar dates had gehad met Robbert, maar toch ging ze naar Kroatië voor Tony Junior. Die relatie klapte en blijkbaar is Julia dus alsnog verder gaan daten met Robbert, want de twee zijn nu insta-official.