Lifestyle / Media
Media

Bachelor Tony Junior lebbert 'nieuwe vriendin' af op foto's

Het einde van de Bachelor was een grote teleurstelling. Tony Junior ging ervandoor met Julia, maar na de opnames hield de relatie maar 4 à 5 weken stand. De Utrechtse dj was nog niet klaar voor de liefde. Op Instagram zijn beelden waar hij wel heel klef met een dame te zien is. Heeft hij nu toch echt zijn laatste roos vergeven?

Lees ook: Maxime Meiland raakt samenwerking kwijt door moeder

Juicy beelden

Via de Instagram van @lifeofyvonne zijn er video’s te zien van Tony Junior samen met zijn nieuwe lover. Het stel werd gespot in een livestream van Twitch. De dj en de dame in kwestie waren uitgenodigd om te komen eten bij een fan. Hoewel de ouders en de fan in de woonkamer zaten, kon het stel niet van elkaar afblijven. Vooral Tony lust er pap van, op de screenshots lijkt hij haar oor af te lebberen.

Carmen

Veel dames beschuldigden Tony ervan dat hij alleen meedeed met de Bachelor voor de fame. Maar nu lijkt hij toch echt de liefde gevonden te hebben. De vrouw die zichzelf de gelukkige mag noemen is Carmen. Veel is niet van haar bekend maar reality-insider Yvonne Coldeweijer schijnt al meer juice over haar te hebben. Zo voorspelt Yvonne ook dat dit “dus wel iets serieuzigs zou kunnen zijn”.

Beeld: Brunopress/Instagram @lifeofyvonne