Maan 'gepikeerd' door ingelijste string van ex Tony Junior

Celebs door Laura

Maandag ging het ingelijste slipje van Maan viraal en daar is de zangeres not amused over. Dat vertelt de eigenaar van het slipje, haar ex Tony Junior, in een livestream van Twitch. 

tony junior maan string

Lees ook: Tony Junior verklapt aan welke dame hij zijn laatste roos nú zou geven

De ingelijste string van Maan

Waarom er een string van Maan bij dj Tony Junior thuis hangt? Het zit zo: Tony was zondag te gast bij Rooijakkers over de vloer. Toen hij zijn slaapkamer ging showen, viel Art Rooijakkers op dat er een witte string ingelijst boven zijn bed ging. Tony vertelde: "Dat is het broekje van Maan. Toen wij uit elkaar gingen had zij ooit dat broekje voor mij gekocht, omdat we een liedje samen hadden: ‘Ik geef je een roosje, m’n roosje.’ Voor de laatste keer had ze toen dat slipje aan gedaan en toen zei ik: ik wil hem houden."

Niet zo leuk

Op het live streaming platform Twitch vertelt Tony dat zijn ex niet blij was met het onthulling van de ingelijste string. "Ze is een beetje gepikeerd op dit moment", aldus de dj. De twee gingen eind 2019 na bijna drie jaar samen uit elkaar, maar zijn nog steeds goede vrienden. "Alleen vandaag schrok ze een beetje van het dingetje dat viral ging”, gaat hij verder.

“Zij vindt het blijkbaar niet zo leuk. Ze wilde me net bellen”, gaat de dj verder. “Ik kan er niet zoveel aan doen.” Zelf kan hij er wel om lachen, en Maan vroeg of laat vast ook. “Ze huilt maar ze lacht”, grapt Tony, die met die woorden verwijst naar een nummer van Maan.

 

Lees ook: Maxime Meiland is bevallen en geeft dochtertje Franse naam: 'Daar is ze dan'