Lifestyle / Media
Media

Donny Roelvink heeft spijt van bizarre cosmetische ingreep en waarschuwt volgers

Het is tegenwoordig helemaal in bij influencers: je eigen tanden wegslepen en deze vervangen door facings. Niet alleen de Terror Twins van Ex On The Beach lieten ze zetten, maar ook Donny Roelvink ging voor de bijl. Inmiddels heeft hij spijt van zijn beslissing en waarschuwt hij zijn volgers op Instagram voor de gevolgen.

Lees ook: Babynews! René van Meurs wordt voor het eerst vader

Donny Roelvink heeft spijt van bizarre cosmetische ingreep en waarschuwt volgers

Donny Roelvink was kennelijk niet blij met zijn eigen tanden, want hij liet ze allemaal wegslijpen om ze te vervangen door neppe facings. Hij is niet de enige, want het vervangen van je eigen tanden door facings is tegenwoordig een ware trend onder influencers. Zo liet de Terror Twin van Ex On The Beach dit al doen. Donny noemt deze beslissing nu 'superstom', nu hij allerlei complicaties aan zijn tanden heeft als gevolg van de ingreep. Op Instagram spreekt hij er openhartig over en waarschuwt hij zijn volgers voor de resultaten. Volgens de tandarts is het gebit van de voormalig Temptation Island VIPS-deelnemers ‘op het nippertje gered van infecties en dat soort dingen’.

Fouten maken

“We zijn allemaal mensen, we maken allemaal wel eens fouten. Ook ik ben een mens, en ik maak ook wel eens fouten. Maar je moet ook je fouten toe kunnen geven”, vertelt Roelvink. “Ik heb destijds, toen ik die behandeling heb gedaan, een fout gemaakt. Ik was heel naïef, heel eigenwijs en heb niet goed m’n research gedaan. Ik dacht: ‘ah joh, komt wel goed, laten we het gewoon lekker doen’. Achteraf heb ik daar heel veel spijt van.”

Doe altijd research

“Het enige wat ik nog kan doen is mijn volgers hiervoor behoeden. Ik heb veel volgers. Daarmee vergeet ik soms dat ik ook een voorbeeldfunctie heb en ook jonge kijkers heb die dit allemaal zien en tegen die wil ik vooral zeggen: doe altijd je research.” Bij het plaatsen van facings wordt een dun schildje van composiet of porselein op een tand of kies gezet. Daarvoor moeten dan eerst de echte tanden deels worden weggeslepen. Roelvink raadt mensen die nadenken over het zetten van facings aan om eerst te praten met hun tandarts. Zelf heeft hij inmiddels al 10.000 euro aan cosmetische ingrepen gespendeerd.

Bron: Instagram @ DonnyRoelvink

Lees ook: Zien: Hilarische throwback van Dave en Donny Roelvink