'Delphine had een ander vóór haar deelname aan Temptation Island'

Media door Elsemieke

Als er twee mensen die voor veel drama hebben gezorgd in dit seizoen van Temptation Island dan zijn het natuurlijk Bert en Delphine wel. Toch blijkt het allemaal nog véél erger te kunnen. Bert heeft namelijk in een interview met Rumag TV een aantal spicy details onthuld. 

Lees ook: Dit zijn de meest spraakmakende Temptation Island-deelnemers allertijden

'Delphine had een ander vóór haar deelname aan Temptation Island'

Delphine en Bert hadden wel de meest bizarre relatie van Temptation Island 2021. Elke aflevering zorgde wel weer voor een nieuw bizar detail rondom het koppel. Bert was weer te gast bij RUMAG TV Temptation Thirstday en daar maakte hij de boel nog een tandje erger. Aan het begin leek het alsof Bert de enige die wat te bewijzen had. Hij was namelijk eerder een keer vreemd gegaan en sindsdien vertrouwde Delphine hem niet, maar zij is niet de enige. Bert vertelt in het programma dat hij het laatste half jaar voor Temptation zijn twijfels begon te krijgen. "We hadden een discussie, omdat zij haar beste vriend vaker zag dan mij. Haar moeder zei toen zelfs dat er best weleens iets gebeurd had kunnen zijn. Dat is het enige in heel de relatie waarvan ik heb gezegd dat het moest verminderen of stoppen."

'Ik heb een heel dossier'

Hoewel dit volgens Bert niet de persoon was waarmee Delphine is vreemdgegaan, weet hij wel zeker dat ze een relatie met iemand anders had. "Die jongen heeft mij zelf gecontacteerd. Hij heeft alle berichten en Snapchats doorgestuurd. Ik heb een heel dossier, allemaal uitgedraaid ook." Delphine blijft echter volhouden dat ze de jongen niet kent. "Eerst zei ze dat ze hem nooit heeft gezien, daarna zei ze dat ze hem één keer heeft gezien." Volgens Bert is dit ook één van de redenen geweest dat Aylin op een gegeven moment klaar met Delphine was. "Elke keer als de camera's en microfoons uitstonden, vertelde Delphine dat ze vlak voor Temptation iemand anders had. "

Joop en een spicy avond

Tijdens het laatste kampvuur kreeg Bert beelden te zien waarop duidelijk te horen is dat Delphine en Joop het meer dan gezellig met elkaar hebben Delphine heeft tot nu toe volgehouden dat er zich niks heeft afgespeeld, maar Bert weet wel beter. Hij vertelt dat hun avond nogal vreemd verliep na het kampvuur. "We werden ergens naartoe gebracht om te overnachten en we konden zelf kiezen of we samen wilden slapen of apart. In het busje kregen we ruzie, waarna zij bij aankomst boos wegliep. Ik ben achter haar aangegaan en toen heeft ze een verhaal verteld dat niet overeenkwam met de beelden die ik heb gehad. Ze zei dat het totaal vriendschappelijk was, waarna we nog hebben gekust op het strand. Ik weet niet waarom, we waren blij om elkaar terug te zien. Ze kwam zo overtuigend over dat ik haar geloofde."

Foto: RTL

Lees ook: Dit is het eerste koppel van Temptation Island 2022