Dit zijn de meest spraakmakende Temptation Island-deelnemers allertijden

Media door Elsemieke

Na 12 seizoenen Temptation Island, zitten er een heleboel figuren tussen waarbij we aan het smullen waren. Hoe Videoland het voor elkaar krijgt om elk seizoen weer spraakmakend te maken, weten we niet, maar we zetten de meest spraakmakende Temptation Island deelnemers voor je op een rijtje. Van enorme dramaqueens tot huilende heartbroken mannen: wie zijn de meest spraakmakende kandidaten van Temptation Island? Wij hebben een top 5.

Dit zijn de meest spraakmakende Temptation Island-deelnemers allertijden

5. Niels en Rosanna

Niels en Rosanna deden mee aan Temptation Island, maar Rosanna had het al snel heel gezellig met verleider Alex. ‘Ik ga vieze dingen doen met je meisje" Wie herinnert zich deze uitspraak niet? Ze deden tweemaal mee aan de show en gingen even vaak helemaal de fout in. Niels met Fabiola, Rosanna met spierbundel Alex. Het koppel leerde niet erg veel van hun deelname aan het programma. Terug in Nederland kwamen de tortelduifjes weer bij elkaar, werden ze verloofd en hintte Rosanna op een derde deelname aan het programma Temptation Island Vips, dat er overigens nooit gekomen is. Inmiddels maken ze op OnlyFans hun volgers het leven mooier door voor geld sexy filmpjes en foto's te delen. 

 

4. Sonny Lorenzo

Ook deze mag absoluut niet ontbreken in dit lijstje: Sonny Lorenzo. Zijn relatie met Jaydi sneuvelde al heel snel, inmiddels heeft hij een nieuwe vriendin. Al duurde het even voor hij in Temptation Island over Jaidi heen was, want hij had het er duidelijk moeilijk mee dat zij een nieuwe 'purpoos' had gevonden in single Ricky. Inmiddels ziet Sonny zichzelf als een heuse BN'er en probeert hij online aan zijn carrière te werken. 

3. Zack Avelo

De CEO van F*ckboy Airlines mag zeker niet ontbreken in deze lijst. Zach is/was een bijzonder figuur, kunnen we wel stellen. Hij kwam het programma in om zijn liefde aan Simone te bewijzen, maar al snel viel hij voor de moves van de single Romee. Hij kon al snel zijn handjes niet thuishouden en voelde het heet worden onder zijn voeten. Bij zijn eerste kampvuur zette hij de joker in, die hij misschien toch beter had kunnen bewaren. Hij verpeste het bij Simone, zij gaf hem een tweede kans, maar na het programma was het klaar tussen de twee.

 

2. Tim(tation)

Wie kent hem niet? Timtation werd binnen een paar dagen stapelverliefd op single Cherish, waarmee hij het enorm verknalde bij Deborah Leemans. Het treurige kampvuur waarbij zij de beelden moest zien waarop Tim met Cherish lag te wippen, staat in ons geheugen voor de eeuwigheid. Maar Cherish speelde slechts een spelletje, zo bleek later. En dus eindigde Timtation helemaal alleen. Gelukkig is hij vandaag de dag gelukkig met een nieuwe lover en ook Deborah is happy met haar nieuwe vriend. Eind goed, al goed dus voor deze twee hopeloze romantici. 

1. Bert van Temptation Island 2021

Op nummer 1 staat toch wel met stipt Bert van Temptation Island 2021. Zijn hilarische gedrag tijdens het programma verbaasde iedereen, maar vooral het gebrek aan zelfinzicht vonden wij genoeg redenen om Bert op nummer 1 te plaatsen. Inmiddels is hij samen met zijn vriendin die hij via Instagram leerde kennen, maar wij zijn heel benieuwd hoe lang het gaat duren voor hij met haar in Temptation Island VIPS verschijnt. Ook bij zijn inmiddels ex-liefje Delphine schatten wij de kans hoog in dat we haar - en haar uitspraken - nog eens in een reality programma zien verschijnen.