Dat wordt bingen: Sex/Life seizoen 2 staat nú op Netflix

Media door Redactie Ze.nl

De serie Sex/Life kwam vorige zomer vanuit het niets op Netflix binnenrollen. De serie werd algauw een hit, want tja... sex sells natuurlijk. En dan bedoelen we vooral die ene douchescène. Heb je de serie al gebinged en sta je nu al een tijdje droog? Of vind je de serie gewoon spannend? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Sex/Life seizoen 2 staat NU op Netflix!

Sex/Life seizoen 2 op Netflix

Het is eindelijk zover: Sex/Life seizoen 2 staat op Netflix! We vertellen je alles over het vorige seizoen en kleine hints over het nieuwe seizoen.

Sex/Life seizoen 1

De Netflix-serie Sex/Life gaat over Billie die het perfect leventje lijkt te hebben. Ze is net moeder geworden van haar tweede kindje, ze heeft een kast van een huis en een knappe, lieve, succesvolle man. Toch verlangt Billie terug naar haar wilde leven voor het moederschap, vooral naar het woestaantrekkelijke en foute ex Brad. Ze schrijft over haar seksavonturen in haar dagboek op haar laptop. Wanneer haar man Cooper stiekem haar sappige verhalen leest, wordt hij natuurlijk stikjaloers. Hij wil zich bewijzen tegenover zijn vrouw, maar die lijkt steeds verder uit zijn handen te glippen. 

Sex/Life seizoen 2 op Netflix

We zullen het einde van het eerste seizoen Sex/Life niet spoilen, maar we kunnen dus wel vertellen dat een tweede seizoen op Netflix staat. Niet geheel verrassend, Sex/Life staat op nummer 3 van best bekeken Netflix-series ooit! Maar liefst 67 miljoen huishoudens streamen de sexy serie. Het Nederlandse Instagram-account van Netflix hield ons al op de hoogte van de vorderingen. 

Wat zeggen die Amerikanen ook alweer? Good things come to those who wait. Nou, en óf ons geduld is beloond. Nadat Billie (Sarah Shahi) opnieuw gevoelens kreeg voor ex Brad (Adam Demos) kwam haar huwelijk met Cooper (Mike Vogel) op losse schroeven te staan. In het tweede seizoen is Billie weer helemaal single en kunnen we weer genieten van haar seksuele uitspattingen. Het tweede seizoen, bestaande uit zes afleveringen, is nu te bekijken op Netflix. 

Die ene douchescène

Iedereen die Sex/Life seizoen 1 heeft gezien, heeft het natuurlijk maar over één ding. De enorme broekslang van Brad (gespeeld door Adam Demos), die in de foto hierboven vakkundige is verborgen. In aflevering 3 volgt de jaloerse husband Brad naar de douches in de sportschool. Wanneer Brad omdraait, wordt hij en de kijker getrakteerd op een full frontal van Brads indrukwekkende zaakje. Het internet barstte haast uit elkaar van nieuwsgierigheid: was de penis echt of droeg de acteur een prothese? Wij zijn benieuwd hoe dit verder gaat in Sex/Life seizoen 2!