Lifestyle / Media
Media

Sex/Life seizoen 2: wanneer verschijnt het op Netflix?

De serie Sex/Life kwam deze zomer vanuit het niets op Netflix binnenrollen. De serie werd algauw een hit, want tja... sex sells natuurlijk. En dan bedoelen we vooral die ene douchescène. Heb je de serie al gebinged en sta je nu al een tijdje droog? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Sex/Life seizoen 2 is aangekondigd. En hoe!

sex/life seizoen 2

Lees ook: Opwindend nieuws voor Sex Education-kijkers: er komt een seizoen 4!

Over Sex/Life

De Netflix-serie Sex/Life gaat over Billie die het perfect leventje lijkt te hebben. Ze is net moeder geworden van haar tweede kindje, ze heeft een kast van een huis en een knappe, lieve, succesvolle man. Toch verlangt Billie terug naar haar wilde leven voor het moederschap, vooral naar het woestaantrekkelijke en foute ex Brad. Ze schrijft over haar seksavonturen in haar dagboek op haar laptop. Wanneer haar man Cooper stiekem haar sappige verhalen leest, wordt hij natuurlijk stikjaloers. Hij wil zich bewijzen tegenover zijn vrouw, maar die lijkt steeds verder uit zijn handen te glippen. 

Sex/Life seizoen 2

We zullen het einde van het eerste seizoen Sex/Life niet spoilen, maar we kunnen dus wel vertellen dat er een tweede seizoen in aantocht is. Niet geheel verrassend, Sex/Life staat op nummer 3 van best bekeken Netflix-series ooit! Maar liefst 67 miljoen huishoudens streamen de sexy serie. Het Nederlandse Instagram-account van Netflix kondigde seizoen 2 maandagavond op spetterende wijze aan:

Wanneer verschijnt Sex/Life seizoen 2 op Netflix?

Het nieuws is pas net bekend gemaakt, dus de officiële releasedatum van Sex/Life seizoen 2 is niet nog onbekend. Als we kijken naar de productieduur van het eerste seizoen zal het vervolg ergens in 2022 moeten verschijnen. Waarschijnlijk moet het script nog afgerond worden, de scènes moeten worden gefilmd en dan moet alles nog gemonteerd worden. Dat duurt wel eventjes dus. Ach, wat zeggen die Amerikanen ook alweer? Good things come to those who wait.

Die ene douchescène

Iedereen die Sex/Life seizoen 1 heeft gezien, heeft het natuurlijk maar over één ding. De enorme broekslang van Brad (gespeeld door Adam Demos), die in de foto hierboven vakkundige is verborgen. In aflevering 3 volgt de jaloerse husband Brad naar de douches in de sportschool. Wanneer Brad omdraait, wordt hij en de kijker getrakteerd op een full frontal van Brads indrukwekkende zaakje. Het internet barstte haast uit elkaar van nieuwsgierigheid: was de penis echt of droeg de acteur een prothese?

Lees ook: Ferry en Bob op de vuist in de eerste beelden van Undercover seizoen 3