Lifestyle / Media
Media

Anticlimax! De aubergine van Brad in Sex/Life was toch nep

Tenzij je de afgelopen weken onder een steen hebt gelegen, dan weet je gelijk wat wij bedoelen als we zeggen 'Sex/Life aflevering 3, 19.50'. Online reageerden kijkers van de Netflix-serie vol bewondering op het enorme lid van personage Brad. Eerst werd nagenoeg bevestigd dat acteur Adam Demos geen body double of prothese gebruikte. Helaas moeten we je toch uit deze natte droom helpen. Er zijn nu geluiden dat de broekslang van 'Brad' wel een nepperd was.

sex life netflix

Lees ook: Netflix top 10 korte series van dit moment

Douchescène Sex/Life aflevering 3

In aflevering drie volgt Cooper Brad naar de sportschool om zijn concurrentie te checken. Wanneer Brad tijdens het douchen omdraait, zien we zijn énorme geval. De makers van Sex/Life stopten deze expliciete scène erin om ervoor te zorgen dat Billies man zwaar geïntimideerd wordt door Brad. Nou, dat is gelukt en ook wij zijn behoorlijk onder de indruk. 

Natuurlijk werd er gelijk gespeculeerd over de jongeheer van Brad/Adam, zou hij echt zijn? In films en series wordt er namelijk regelmatig gebruik gemaakt van body doubles en protheses. Producer Sarah Rukeyser liet weten: “We laten het over aan de verbeelding van de kijker.” Ook acteur Adam deed er geheimzinnig over. Een Australische dj Em Rusciano kreeg een DM op Instagram die de echtheid leek te bevestigen. "Hey Em, I grew up in the same town as Adam Demos (a year below me at school) and I can guarantee you there were no special effects. He is a big boy!"

sex life

Prothese

Fans waren in hun nopjes met de bevestiging over Adams grote vriend. Helaas valt deze natte droom alsnog in duigen. Het Amerikaanse blad Newsweek laat weten dat iemand van het prothese-team (dat bestaat) van Sex/Life heeft bevestigd dat Adam Demos een penis-prothese draagt. Ah jammer!

Het is niet de enige prothese in de serie. Ook Adams co-star (en vriendin!) Sarah Shahi (Billie) draagt soms nepborsten, vertelt ze aan Entertainment Weekly. "Je ziet mijn eigen borsten in elke flashback met Brad. Op de momenten waar ik een borstvoedende moeder speel, zie je protheses. Het duurde steeds wel drie uur om die suckers er goed op te zetten." 

Over Netflix-hit Sex/Life

Sex/Life gaat over Billie, een vrouw met een ogenschijnlijk perfect leventje. Ze is net moeder geworden van haar tweede kindje, ze heeft een kast van een huis en een knappe, lieve, succesvolle husband. Toch verlangt Billie terug naar haar wilde leven voor het moederschap, vooral naar het woestaantrekkelijke en foute ex Brad. Ze schrijft over haar seksavonturen in haar dagboek op haar laptop. Wanneer haar man Cooper stiekem haar sappige verhalen leest, wordt hij natuurlijk stikjaloers. Hij wil zich bewijzen tegenover zijn vrouw, maar die lijkt steeds verder uit zijn handen te glippen. 

Lees ook: Aha! Dus dit betekenen sommige emojis écht