Martijn had aan Paula gekoppeld willen worden in Married At First Sight

Media door Elsemieke

Het achtste seizoen van Married at First Sight is in volle gang en we zitten inmiddels aan het einde van het koppelsweekend. Martijn en Nicole braken hun huwelijk voortijdig af, maar werden door de producenten wel uitgenodigd op het koppelsweekend. Martijn vertelt hier dat hij liever aan Paula gekoppeld had willen worden.

Paula en Martijn een droomsetje in Married at First Sight?

Nadat de koppels overdag dansles hebben gehad, kunnen ze lekker een drankje drinken. Als nel komen er twee oude bekenden langs: Martijn en Nicole. "Ik heb enorm veel zin om naar binnen te gaan. Ik ben nieuwsgierig naar hun gezichten. Ik vind het spannend." Maar niet iedereen kent hem; Patricia en Stephan bijvoorbeeld. En die laatste is allesbehalve blij met de komst van Stephan. "Autoritair, attitude van hier tot Tokio en ik dacht: wie de puntje puntje ben jij? Dan komt er zo'n figuur binnen en dan denk ik: ik ga weg of anders..."

Bom barst in Married at First Sight: droomhuwelijk François en Wilfred lijkt al voorbij

Geklapt huwelijk

Paula vindt het ondertussen wel prima dat Martijn er is. "We weten alle verhalen niet", zegt ze nuchter. "Net als bij ons: als de klik er niet is..." Martijn vertelt hier dat hij Nicole niet zou hebben aangesproken als hij haar in de kroeg zou tegenkomen. Wel vindt hij het jammer en teleurstellend dat zijn huwelijk is mislukt. "Als ik hen allemaal zo zie, dan zie ik allemaal goede matches. En dan denk ik: jammer, ik had hier ook kunnen staan met mijn geliefde. Maar ja, het is mij niet gegund", vertelt hij in de camera. Snel daarna zegt hij tegen Maarten: "Ze hadden het om moeten draaien. Ze hadden Paula aan mij moeten koppelen en Nicole aan Remco. Dan was het klaar geweest."