Bom barst in Married at First Sight: droomhuwelijk François en Wilfred lijkt al voorbij

Media door Elsemieke

Ze leken het beste koppel van het seizoen van Married At First Sight: Francois en Wilfred. In een nieuwe aflevering van het RTL4-programma vertelde Wilfred woensdagavond dat zijn liefdesavontuur met François aan een eind is gekomen.

Bom barst in Married at First Sight: droomhuwelijk François en Wilfred spat uit elkaar

"We hebben een gesprek gehad en dat kwam niet zo goed over, zeg maar", vertelt Wilfred aan expert Patrick van Veen. "We hebben ervoor gekozen om het te laten voor wat het is... om ermee te stoppen." Zichtbaar geëmotioneerd licht Wilfred zijn keuze toe. "Als het gevoel er van een kant niet is, dan heeft het geen zin om door te gaan", aldus Wilfred.

Patrick van Veen is na dit slechte nieuws direct naar Emmen gereisd om het gesprek aan te gaan met Wilfred. “We hebben een gesprek gehad en dat kwam niet zo goed over. Dus we hebben ervoor gekozen om het te laten voor wat het is. Om ermee te stoppen." Wilfred heeft uit zelfbescherming de stekker uit het huwelijk getrokken, zo vertelt hij aan Patrick. "Mijn gevoel gaf het al aan en na het bezoek aan het kunstmuseum dacht ik: hier moeten we niet mee doorgaan. Hij gaf aan dat hij de vlinders niet had. Lastig." 

Geen vlinders

Hoewel er geen ruzie is geweest, vindt Wilfred het kwetsend dat François geen vlinders in zijn buik heeft. De teleurgstelde Wilfred heeft dan ook weinig zin in het koppelsweekend. "Dat zie ik voor mezelf niet zo zitten. Ik ga het wel doen, maar het gaat niet van harte in ieder geval. Ik zit er echt niet op te wachten." Op Twitter zijn kijkers geschrokken en hebben het te doen met Wilfred. “Mijn hart breekt voor jou”, schrijft een kijker op Twitter.