Jill de Goede deelt geheim over afvalproces: "bijna 20 kilo kwijt"

Celebs door Elsemieke

In Echte Meisjes in De Jungle moesten de kandidaten dit seizoen in hangmatten in de jungle van Laos slapen. Ook kregen ze kennelijk niet al te veel te eten, want de kilo's vlogen er af. Jill Goede (24) verloor uiteindelijk ruim 17 kilo, maar niet alleen door haar avontuur in de jungle. Ze heeft haar eetpatroon compleet omgegooid. 

Jill Goede over afvalproces

Tijdens Echte Meisjes in de Jungle liet Jill Goede al in de eerste aflevering merken dat ze onzeker was over haar lichaam als ze naar de afgetrainde lijven van haar teamgenootjes keek. “Daar kan ik best wel een beetje onzeker van worden. Zij stappen gelijk mooi hun bed uit", zei Jill destijds. "Terwijl ik 's ochtends een opgeblazen gezicht heb."

De knappe realityster heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten en heeft gewerkt aan haar negatieve zelfbeeld. "Ik ben in twee jaar tijd wel heel erg veranderd voor mijn doen, eerst in de breedte", vertelt Jill in een nieuwe aflevering van Realitea van FawryNotSawry. Hierin blikt ze terug op haar deelname aan Big Brother. "Ik ben zeventien kilo afgevallen in een jaartje." Jill is enorm trots op haar behaalde resultaat en sinds ze is gaan sporten gaat dat allemaal nog veel sneller. "Ik vond sporten eerst verschrikkelijk, maar ik ben toen met mijn vriend gaan sporten en een beetje op mijn eten gaan letten." Zo at ze voorheen iedere avond chips, maar is dat nu anders. "Maar je moet wel genieten", besluit ze. 

Mega gezellig en leuk

Jill geniet enorm van haar sportprestaties en deelt trots allerlei foto's van zichzelf in sportkleding. Ze gaat nu ook naar sportevents van bijvoorbeeld Adidas. “Ik ben er nog lang niet, maar stapje voor stapje! Ik vind het heerlijk en de mensen om mij heen denk ik ook. Ze hebben na het sporten altijd een paar uur rust van mij, want ik ben dan helemaal gesloopt”, meent Jill. “Afgelopen zaterdag was ik bij een event van Intersport en Adidas. Hier heb ik training gehad in ademwerk en natuurlijk gesport! Was mega gezellig en leuk!” Goed bezig, Jill! Wij doen het je niet na. En tv-collega Michella Kox ook niet: “Nou nog effe en je bent Annabel. Nog maar een jaartje of 10. Ik doe het je niet na!”

Kijkers in shock om onherkenbare Fabiola Volkers in Echte Meisjes In De Jungle