Olcay Gulsen over laag libido: "het is een hoop gedoe"

Celebs door Elsemieke

Wanneer Olcay Gulsen in het blad &C met als thema Oh Oh Libido moet praten, kan ze niet om haar eigen seksleven heen. Ze is ondertussen al heel wat jaren samen met radio-dj Ruud de Wild, maar ondanks haar liefde voor hem heeft ze te kampen met een laag libido. 

In het nieuwste nummer van &C ontkomt Olcay Gulsen er niet aan om over haar eigen bedavonturen te praten. Ze doet een boekje open over haar seksleven en haar gevoel voor intimiteit. In haar column vertelt ze wat seks voor haar betekent. “Ik doe het pas als ik echt voor iemand wil gaan en de kans is groot dat ik in een jarenlange relatie beland als het gebeurt”, verklapt ze. “Maar nog belangrijker: ik zie het plezier of de spanning er niet van in. Het is een hoop gedoe om op wekelijkse basis seksdates te plannen.” 

Relatie zonder seks

Al eerder liet Olcay Gulsen in de media weten dat ze geen grote voorstander is van een druk seksleven. “Mijn droom is een relatie zonder seks”, zei ze eerder tegen LINDA. “Als je verliefd bent, is het leuk om seks te hebben. Maar ik moet er niet aan denken dat ik dat de komende veertig jaar nog moet gaan doen. Het voelt als werk.” Haar lover Ruud de Wild is het gelukkig met zijn vriendin eens. "Seks gaat toch een beetje over, het is overrated. Het is maar een handeling, affectie is iets waar je oud mee kunt worden.” Het betekent echter niet dat de twee nooit seks hebben. “De seks gaat vanzelf. Hij is aantrekkelijk, met hem is alles anders", zei Olcay over Ruud.

Foto: BrunoPress

Lees ook: Ruud de Wild maakt documentaire over darmkanker in Diagnose De Wild