Zien: dit is de nieuwe vriend van Temptation-Jaydi Dubois

Celebs door Elsemieke

Jaydi Dubois deed samen met haar toemalige vriend Sonny mee aan Temptation Island, maar die relatie liep al snel op de klippen. Tijdens de opnames van Temptation werd ze verliefd op single Ricky, maar ook dat eindigde uiteindelijk. De realityster is inmiddels weer met een ander aan het daten geslagen.

Temptation-Jaydi reageert voor het eerst na breuk met Ricky

 

Dit is de nieuwe vriend van Jaydi Dubois

Nog maar heel even en het nieuwe seizoen van Temptation Island gaat van start, maar eerst gaan we nog even terug naar een oud-kandidate. Jaydi en Sonny waren duidelijk niet voor elkaar bestemd, Jaydi werd tijdens het programma verliefd op single Ricky en trok na de opnames direct bij hem in. Als we van iemand wel hadden verwacht dat ze samen gelukkig zouden worden, was het wel van Jaydi en Ricky. “Ik merk dat ik het nog heel lastig vind om erover te praten”, zei ze. "Mensen die dichtbij ons staan weten hoe het zit. Ricky en ik weten hoe het zit. We zijn mega goed uit elkaar gegaan met veel respect naar elkaar toe. We spreken elkaar nog steeds, we hebben ook nog twee hondjes samen. Maar het is gewoon goed zo.”

Samen naar een festival

Helaas is het nu dus over en uit tussen Ricky en Jaydi, maar volgens reality.fbi is Jaydi weer aan het daten geslagen! De gelukkige is Mick, die heeft meegedaan aan Take Me Out. Reality.fbi spotte ze samen op Rebirth Festival, waar ze los van elkaar Stories maakten. Het account had de twee vorige maand ook al samen op date in Utrecht gespot. 

Foto: RTL