Jaimie Vaes showt achterwerk op Instagram: "precies waar ik op had gehoopt"

Celebs door Elsemieke

Sinds Jaimie Vaes niet meer samen is met Lil Kleine, gaat haar leven in stroomversnelling. Niet alleen heeft de mama van zoontje Lío een nieuwe vriend, de influencer zit zó goed in haar vel, dat het tijd werd voor een steamy kiekje van haar billen op Instagram. 

Jaimie Vaes showt achterwerk op Instagram

Jaimie Vaes is eerder dit jaar al openhartig geweest dat ze het een en ander heeft laten gesleuteld aan haar achterwerk. Nu toont ze op Instagram opnieuw haar billen aan haar volgers én een boodschap daarbij. De influencer is met wat vrienden in de Amerikaanse Black Rock Desert in Nevada voor het festival Burning Man. Haar billen zijn vergroot met fillers en daar is ze trots op. Bij de foto's bedankt ze daarbij haar kliniek voor haar nieuwe achterkant: "Een kleine shout-out naar mijn billen."

Jaimie Vaes maakt podcast ervaringen met huiselijk geweld: "verdriet en verwarring"

Natuurlijke lift

Ook vertelt ze wat de reden is van het vergroten van haar bullen. Na een periode van veel stress verloor ze 'aardig wat kilo's'. Om meer 'vormen' terug te krijgen, besluit ze fillers in te spuiten. "Op deze manier kon ik toch iets meer volume creëren zonder onder het mes te gaan." Jaimie Vaes is heel blij met het resultaat: :Het is heel mooi en natuurlijk geworden. Precies waar ik op had gehoopt." De behandeling is niet zo goedkoop, namelijk: 7500 euro. Als influencer heeft Jaimie Vaes echter geen cent hoeven betalen. 

 

Jamie Vaes deed drie maanden geleden aangifte tegen haar ex Lil Kleine, nadat een incident was gefilmd waarbij hij haar met haar hoofd tussen een autodeur klemde. Lil Kleine sloeg begin dit jaar het hoofd van zijn inmiddels ex-liefje tegen het autoportier, waarna zij aangifte tegen hem deed. Inmiddels zijn de twee niet meer samen. 

Samen daten 

Jaimie vormt nu een setje met haar beste vriend. “Wij kennen elkaar heel lang. Ik denk al een jaartje of twaalf. Eigenlijk een hele goede vriend van mij altijd.” Ondanks dat Jaimie nog geen behoefte had aan een nieuwe relatie, werd ze toch verliefd. “Ik had geen behoefte aan een relatie. Als je partner ook je beste vriend is dan voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem.” De nieuwe vriend van Jaimie Vaes steunt haar enorm. “Hij is in heel veel fases van mijn leven erbij geweest, de leuke en de minder leuke dingen. En op dit moment voelt hij mij heel goed aan.” 

Jaimie Vaes voedt zoontje alleen op: "ben papa en mama tegelijkertijd"